CIO Rekrytering

När du anlitar Aliby för en chefsrekrytering får du två seniora rekryteringskonsulter med egen ledarerfarenhet.

Vi säkerställer att du får marknadens bästa kandidater och vi engagerar vårt nätverk inte bara på C-level utan i de delar av nätverket som är relevanta för varje rekrytering.

Vi lämnar inget åt slumpen och du kommer uppleva en tight återkoppling och en fullständig transparens.

Alla som blir involverade i processen tackas av på ett professionellt sätt, det är minst lika viktigt som att hantera slutkandidat rätt. Det stärker ert och vårt varumärke.

 

Att tänka på när du anställer en ny chef

 

När du behöver en ledare, interimt eller permanent. Att anställa en ledare eller chef ställer andra krav på oss som leverantör och på dig som uppdragsgivare. Det stora skillnaderna ligger enligt oss i nedan moment:

Behovsanalys. Att förstå var bolaget har varit, var det står idag och var det är på väg. Att ta del av era affärsstrategier och långsiktiga planer och övergripande ledarstruktur är helt avgörande för att förstå vem som bäst passar just er.

Kvalitetssäkran: I chefsrekryteringar arbetar vi mer aktivt med referenser och tester, tester görs tidigt i processen för att dels sålla bort men även säkerställa vad vi ska fokusera mer på under processen.

Bakgrundskontroll: Vi samarbetar med Valida och säkerställer att rätt nivå på bakgrundskontroll ligger till grund för anställning. Vi tittar bla på:

Personalia, ekonomi, skulder, rättsliga ärenden, bolagsengagemang, sanktionslistor, CV verifiering samt Media och Internetsökning.

 

Ett par av våra senaste rekryteringar: 

 

CIO till Semcon

CIO till Eltel

Head of E-commerce till Cervera

Head of Infrastructe till Mc Donalds

VD till 21:st Century

VD till SI Consulting

 

Läs även om vårt arbete och tips kring specialistrekrytering, eller ta del av tips och tricks vid rekrytering.

 

Har du frågor om rekrytering?

eric-mannheimer Aliby

Eric Mannheimer
0706-296808
eric.mannheimer@aliby.se