Rekrytering av Product owner/Project Manager Salesforce

Memira EyeCenter driver sedan några år en genomgripande digitaliseringsresa. Det här förändrar hela vår organisation och digitalisering är en av våra 3 områden på vår strategiska agenda. Att ha rätt partner för rekrytering inom IT är något vi lagt stor vikt vid.

“Aliby har hjälpt mig och Memira att rekrytera flera roller till mitt team. De har bland annat rekryterat en Product owner/Project Manager Salesforce. Under vårt samarbete har vi haft en löpande dialog där Aliby har visat på lyhördhet och flexibilitet under processerna. Linnea som ledde rekryteringen har visat på en gedigen searchkompetens och ett resultat som var över förväntan. Det faktum att det finns flera personer på Aliby att resonera med ledde till att vi successivt kunnat anpassa kravbild och profiler allteftersom. Jag upplever vår kontakt som mycket professionell och det är enkelt att samarbeta i alla typer av dialoger och med alla personer jag mött på Aliby. Jag rekommenderar Aliby varmt som rekryteringspartner och samarbetar gärna igen framöver.”

Staffan Westin, CIO Memira

Memira Eyecenter är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten med ett helhetserbjudande inom syn och ögonhälsa. 

Har ni liknande behov, kontakta Lars Ohlson på lars.ohlson@aliby.se alt 0705-888175.