Rekrytering av CIO

Aliby har rekryterat en CIO till Semcon Product Information.

Utöver de sedvanliga och höga kraven på en CIO kommer Semcon Product Information att avyttras från övriga Semcon och bli ett eget bolag. Detta ställer ytterligare krav på både person, roll och organisation.

Så här säger vår beställare och den vinnande kandidaten om processen:

”Det är utan tvekan en väldigt professionell, trevlig och personlig upplevelse att ha fått hjälp av Aliby att rekrytera en CIO till vårt nybildade bolag. Utmaningarna är många för denna typ av roller på marknaden, men med det nätverk och den ”grit” som Ailby tagit sig an uppgiften har gjort att vi känt oss mycket trygga med vårt val av samarbetspartner. Vi hade flera kvalificerade kandidater och vi har utmanats på ett positivt sätt under processen. Jag skulle inte tveka en sekund med att vända mig till Alibys trevliga medarbetare igen.”

Christian Grönwall, CHRO/CPO Semcon

 

“Under hela rekryteringsprocessen har Aliby agerat mycket professionellt och har sett till att jag som kandidat fått löpande relevant information om hur det går och vad nästa steg innebär.  Man känner sig riktigt omhändertagen och inte bara som en i mängden. Fick även lyckönskningar innan intervjuer och en blomma när jag startade nya tjänsten  – en av de bättre rekryteringsprocesserna jag upplevt!

Mikael Sjöberg, CIO Semcon Product Information

Vill du ha hjälp med att rekrytera IT-chef eller motsvarande hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera möjligheten närmare.

Eric Mannheimer, eric.mannheimer@aliby.se alt 0706-296808