M2M – Människa till Människa. Det är nämligen exakt vad vi rekryteringskonsulter gör – vi arbetar i en ständig balansgång utifrån hur människor agerar och reagerar och vad som driver dem. Förstår vi det så vinner vi, ett förtroende och en affär.

Entusiastiska, tillförlitliga och affärsmässiga

– Det är Aliby, idag och imorgon.

Vi vill ha de bästa kollegorna, magiker som älskar rekrytering, människor som hyser lika stor förkärlek till andra människor såväl som till business.

Vi söker erfarna rekryteringskonsulter som är lika passionerade som oss vad gäller kompetensförsörjning. Aliby har snart fem år på nacken och vi har massvis med relevant erfarenhet och vi vågar utmana branschen- vilket behövs. Du kommer ingå i ett team på 6 personer, som har fantastiska personligheter och vinnarskallar som brinner för att ge våra kunder och kandidater en högklassig upplevelse.

Varför gå till Aliby när du har det ok och ganska roligt på jobbet. Alla som jobbar på Aliby idag har uttalat orden, jag har hittat hem. Vi har det det där lilla extra som måste upplevas, vi är otroligt drivna, har ofantligt kul och lyckas med mycket som andra inte gör! Vi är mer än ok helt enkelt!

Vi behöver nu växa för att kunna hantera den starka efterfrågan vi upplever på marknaden. Vill du vara med och växa med oss, då tycker vi att du ska läsa vidare nedan!

”Aliby är mer än ok – vi sticker ut och vi har otroligt kul”

Rollen

Sveriges företag skriker efter kompetens inom digital transformation och vi hjälper dem att hitta rätt person till rätt plats.

Rollen som rekryteringskonsult hos Aliby innebär att:

  • Du har ett helhetsansvar för att sälja in och leverera rekryteringstjänster, på Aliby arbetar vi alltid i team om två rekryteringskonsulter.
  • Tillsammans genomför ni omfattande kravprofilsanalyser och bidrar konsultativt vad gäller kompetens och erfarenhet, organisation och ledarskap, utvecklingsmöjligheter mm.
  • Du erbjuder kunder ett kvalitativt urval av kandidater genom att nyttja både Aliby interna samt mina egna nätverk, CV-databaser, sociala media samt annonsering. Genom djupintervjuer och testning av slutkandidaterna arbetar du fram det slutgiltiga beslutsunderlaget, för såväl kund som kandidat.

Med ett coachande förhållningssätt stöttar du kund till en lyckosam introduktion av sin nya medarbetare samt att kvalitetssäkra den genomförda rekryteringsprocessen.

Hos oss får du utrymme att växa utifrån den du är, och tillsammans skapar vi en kultur med frihet, ansvar och delaktighet. Vi är alla ledare och tar därför gemensamt ansvar för vår utveckling och framgång. Vi har genom åren skapat starka relationer med olika företag i förändring, där vi arbetar tätt ihop i med kunden i intressanta uppdrag. Hos oss blir du en viktig del av en familjär och dynamisk atmosfär där vi har roligt och utvecklas tillsammans i frihet under ansvar.

Aliby – Because we love people and business, in that order and always together!

För att lyckas i rollen

  • Jobbat som rekryteringskonsult i flera år och byggt stort nätverk
  • Att searcha och nätverka med kandidater är en naturlig del av din vardag
  • Jobbat med rekrytering med fokus på IT
  • Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Försäljning är en naturlig del i din vardag och du drivs av ett affärsfokuserat arbetssätt

Are you pink like us?

För att trivas hos Aliby är du en person som kan driva både dig själv och andra, hos oss är alla ledare och coachar varandra. Vi ser att du arbetar strukturerat, proaktivt och kan lösa problem självständigt. Du trivs i en föränderlig vardag och i en roll där du får jobba både med detaljerna och med helheten. Att löpande arbeta med förbättringar motiverar dig och du försöker alltid effektivisera i den mån det är möjligt. Du har lätt för att bygga relationer, att samarbeta och skapa välfungerande team. Då vi är en koncern med innovativa och drivna medarbetare behöver du ha integritet och mod att utmana när det behövs.

Det är viktigt för dig att ha kul på jobbet och du delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du liksom vi anser att IT-Management är det centrala gränssnittet i dagens moderna organisationer, tillsammans brinner vi för att stötta och utveckla företag i stark förändring.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en miljö där hälsa och välmående är prioriterat. Vi sitter i moderna och centralt belägna lokaler på United Spaces i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat generöst friskvårdsbidrag, trygga anställningsvillkor, du omfattas av försäkringar, har möjlighet till löneväxling, 30 dagar semester och så fort vi får resa igen kommer vi ha riktigt nice kickoffer. Men det viktigaste av allt – ett team med fanatiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra.

Här är ett par exempel på vårt jobb hittills: Alibys referenser

Läs mer om hur vi tänker och arbetar här: Alibys blogg

Kontakt

Är du på, klicka på just det, eller kontakta oss direkt för mer input!
Thandi Schüler 0730-742503, thandi. schuler@aliby.se alternativt Linnea Bolinder 073- 7310899, linnea.bolinder@aliby.se