Vi söker Utvecklare, Coacher och Ledare med frilansdrömmar som vill bygga hållbara lösningar tillsammans med oss!

På qbox anställer vi kontinuerligt testutvecklare, kvalitetscoacher och ledare. Vi söker dig som är genuint intresserad av test och kvalitet som en central del i mjukvaruutveckling. Tillsammans kombinerar vi det med hållbara konsultlösningar som fungerar för både oss själva och våra kunder. 

Söker du dessutom en friare tillvaro med mycket egenbestämmande i ett meningsfullt sammanhang och vill utvecklas som konsult i en frilanslik anställning? Fortsätt läsa.

Du har troligen jobbat som utvecklare, ledare eller coach en tid. Vi på qbox är idag en brokig skara ledare, utvecklare och hackare som delar några fundamentala värderingar. Alla våra konsulter har ett entreprenöriellt driv vilket är en stor fördel hos oss. Vi gillar alla friheten i att få välja själva och ta ansvar för vår egen utveckling. Vi gillar att umgås och hämta energi i samtal med andra.

Du ges fria händer, inte bara gällande ditt eget schema och frilansupplägg, men också friheten att driva andra områden som exempelvis att sätta ihop meetups eller resor tillsammans. Det finns stort utrymme för personlig utveckling och en gemenskap att växa i.

Konsultbolaget med anställda frilansare

Vi är konsultbolaget med anställda frilansare. I arbetet med kvalitetssäkring har vi lärt oss fördelarna med enkelhet. Hos oss betyder det tydlig avgränsning, specialisering och ett öppet klimat att dela erfarenheter i. Vi hjälper våra kunder i deras beslutsprocesser genom att erbjuda några av de bästa oberoende konsulterna på marknaden. Tillsammans med en attraktiv och hållbar anställningsform bygger vi en plattform för effektiv konsulting som funkar för alla.

“Jag är förvånad att samhörigheten var så otroligt stark när alla är konsulter, men eftersom vi träffas ofta och åker på resor tillsammans så lär man känna varandra ganska djupt.” – qboxkonsult

Vad är QA Tech?

Kärt barn har många namn, vi lägger ingen värdering i vad du identifierar dig som så välj själv vilken titel eller roll som passar bäst. Vi söker testutvecklare och som är sugna på att växa med oss. Du kan ha haft någon av rollerna eller jobbat inom något område nedan:

  • SDET – Software Development Engineer in Test
  • QA Engineer/Developer
  • DevOps/Continuous QA
  • Devster
  • Performance Engineer

Oavsett hur du hittat hit eller vad du brinner för säger det en del att du läst ända hit. Vi söker personer som är nyfikna på just det viset, som inte ger upp, som har skinn på näsan och kan säga ifrån. Vi söker personer som kan koppla av, och på.

Hur jobbar qboxare? Oftast är vi ute hos kund, hel eller deltid. Som grupp hittar vi ofta uppdragen åt varandra. Du som individ väljer uppdragsgivare utifrån dina förutsättningar och vi stöttar hela vägen. Alla konsulter har daglig kontakt med varandra och vi lämnar ingen ensam. Styrkan sitter i gruppen.

Kontakt

Känner du dig träffad eller känner du någon annan som skall känna sig träffad så hör av dig till Michaela Wahlberg, michaela.wahlberg@aliby.se, 0704-93 48 29 eller Linnea Bolinder, linnea.bolinder@aliby.se, 0737-31 08 99. Eller simply hit ”I’m in”!