QA TECH/DEV

Vi söker dig som, precis som vi, är en sann teknikälskare med ett genuint intresse för kvalitet! Vi tror att du som känner dig träffad letar efter en friare tillvaro, mycket egenbestämmande i ett givande sammanhang och vill utvecklas som konsult i en frilanslik anställning. Vill du dessutom vara med och bygga en QA Dev/Techverksamhet när den är som bäst? Då är vi övertygade om att du kommer att trivas!

Du har jobbat med QA och utveckling en tid och brinner för att utvecklas tillsammans med en grupp likasinnade. Gruppen består både av ledare, utvecklare, hackare och administratörer. Alla har ett entreprenöriellt driv vilket är en stor fördel hos oss. Du ges fria händer inte bara gällande ditt frilansade upplägg, men också för andra intressen som att exempelvis anordna meetups eller resor man åker på tillsammans. Det finns helt enkelt både utrymme för personlig utveckling och gemenskap!

Konsultbolaget med anställda frilansare

Konsultbolaget med anställda frilansare (DI Gasell) består av en grupp QA-tech konsulter som delar grundläggande tankar om hur ett konsultbolag bör se ut. I arbetet med kvalitetssäkring har de lärt sig fördelarna med enkelhet. I företaget betyder det tydlig avgränsning, specialisering och ett öppet klimat att dela erfarenheter i.

Bolaget hjälper företag i deras beslutsprocesser genom att erbjuda några av de bästa oberoende QA-konsulterna på marknaden. Tillsammans med en attraktiv anställningsform bygger de en plattform för effektiv konsulting inom Test/QA och utveckling.

“Jag är förvånad att samhörigheten var så otroligt stark när alla är konsulter, men eftersom vi träffas ofta och åker på resor tillsammans så lär man känna varandra ganska djupt.” – QA-konsult på konsultbolaget med anställda frilansare

Vad är en QA TECH/DEV hos oss?

Vi söker flera Test- och QA drivna experter inom utveckling och som är sugna på att vara med och bygga vår nya verksamhet inom QA Dev/Tech. Du tilltalas säkerligen av roller som nedan, ursäkta svengelskan:

  • QA Engineer
  • Development Test Engineer
  • DevOps/Continuous QA
  • CI/CD
  • Testutvecklare
  • Performance Engineer

För att beskriva mer i detalj vilka vi söker så måste vi beskriva de personlighetsdrag vi ser bland våra konsulter idag. Vi söker personer som är nyfikna, som inte ger upp, som vet när något är bra nog, som har skinn på näsan och kan säga ifrån. Vi söker personer som kan koppla av, och på.

Hur jobbar konsulterna? Oftast är de ute hos kund, hel eller deltid. Som grupp hittar de mest intressanta uppdragen åt varandra. Du som individ väljer uppdragsgivare utifrån dina förutsättningar och vi stöttar hela vägen. Alla konsulter har daglig kontakt med varandra och de lämnar ingen ensam. Styrkan sitter i gruppen.

Kontakt

Känner du dig träffad eller känner du någon annan som skall känna sig träffad så hör av dig till Michaela Wahlberg, michaela.wahlberg@aliby.se, 0704-93 48 29 eller Linnea Bolinder, linnea.bolinder@aliby.se, 0737-31 08 99. Eller simply hit ”I’m in”!