Är du redo att bli en nyckelfigur i ett dynamiskt och innovativt företag som växer snabbt? Jula söker nu en passionerad IT Operations Security Lead som brinner för IT och IT-säkerhet. Hos oss får du möjlighet att forma och påverka framtiden för hela koncernen och delta i en spännande transformationsresa. Om du är redo att ta dig an utmaningar och utvecklingsmöjligheter, är detta rollen för dig!

Varför Jula?

Hos Jula får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Du blir en nyckelspelare i vår förändringsresa och får arbeta i en miljö som präglas av starka värderingar och entreprenörsanda. Vi erbjuder en arbetsplats där du kan utvecklas och bidra till koncernens framgång.

Din nya Roll:

Vi söker nu en passionerad IT Operations Security Lead till en kritisk roll inom Jula. Detta arbete är högt prioriterat av vår ledning, och du kommer att bli en nyckelperson i Julas IT säkerhetsarbete.

. Din strategiska förmåga och goda kommunikationsfärdigheter kommer att vara avgörande när du formar och driver vårt säkerhetsarbete framåt.

Som IT Operations Security Lead kommer du att:

  • Ansvara strategiskt och operativt för hantering och åtgärdande av säkerhetsincidenter.
  • Driva problem- och förändringsärenden inom säkerhetsområdet.
  • Implementera och utvärdera nya system ur säkerhetsperspektiv.
  • Införa relevanta ramverk för snabb identifiering och hantering av säkerhetsincidenter.
  • Ständigt utveckla nya larm och mätpunkter för snabbare reaktion på misstänkta händelser.

Du kommer att leda ditt expertteam i nära samarbete med infrastruktur- och CISO-avdelningarna och rapportera till IT Operations Manager. Du blir en nyckelperson för att driva arbetet framåt strategiskt och operativt, samtidigt som du får med dig hela verksamheten genom din kommunikativa förmåga. Arbetet sker i en agil miljö där du får möjlighet att bidra brett till utvecklingen och förbättra affärsresultat för hela koncernen.

Vem är du?

Du har en gedigen bakgrund inom IT-säkerhet och är van vid att ta ansvar i en övergripande roll. Du är redo att ta nästa steg i din karriär genom att leda ett team. Du har en bred kunskap om säkerhetslösningar och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Som person är du driven, snabbtänkt och målmedveten. Du har förmågan att få med dig verksamheten genom din goda kommunikativa förmåga och du trivs i en föränderlig miljö. Om du brinner för IT-säkerhet och vill vara med och skydda vår verksamhet, kan du vara den vi letar efter!

Placering 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara men med möjlighet till att delvis arbeta på distans. Vi håller även på att etablera en techhub i Göteborg. 

 

Intresserad? 

I denna rekrytering samarbetar Jula med Aliby. Har du frågor och funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Thandi Schüler thandi.schuler@aliby.se 0730 74 25 03 alt Eric Mannheimer eric.mannheimer@aliby.se 0706 29 68 08. 

Urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart 

Om Jula Business Partner:

I Jula Business Partners får du möjligheten att bli en del av en familjeägd koncern med en imponerande bredd av verksamheter. Jula Holding, som står som det exekutiva ägarbolaget, innefattar retail, fastigheter, finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julaandan, en viktig framgångsfaktor i koncernen, har sina rötter i Jula som grundades redan 1979. Ägaren Karl-Johan Blank har varit en del av resan från starten och byggt upp verksamheten till vad den är idag. Som en entreprenörstyrd familjekoncern är grundvärderingarna enkelhet, ärlighet, engagemang, ansvarstagande och att alltid sikta högre centrala i Julaandan. Dessa värderingar genomsyrar samtliga verksamheter inom koncernen.