Trivs du med att driva komplexa säljcykler där kommunikation är helt avgörande?

Är du prestigelös och inställd på ett ständigt lärande?

Vill du arbeta med en branschledare som aldrig slutar förbättra sig?

Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Aliby söker för Aleidos räkning en affärsutvecklare till Göteborg.

 

Bakgrund

Vägledda av vårt syfte, att göra det avancerade lätt att förstå, är vi specialiserade på att leverera kunskap som överbryggar klyftan mellan teknik och människor. Våra tjänster och lösningar är utformade för att förbättra användarnas upplevelse av teknik, oavsett om de är servicetekniker, bilägare eller användare av mjukvara. Vi söker dig som kan vara med och bidra till vårt syfte.

Rollen

Våra kunder levererar komplexa produkter och system, och deras eftermarknadsaffär utgör en viktig del av deras erbjudande. I denna roll har du fullt ansvar, från att initiera marknadsbearbetning till att säkra fleråriga partneravtal via kundkontakt och avtalsslut. Du kommer att vara en del av Sveriges ledande företag inom vår specifika bransch. Tillsammans med andra affärsutvecklare och ledningen för vår svenska organisation kommer du aktivt bidra till att upprätthålla vår ledande position. När du driver dina egna säljprocesser kommer du alltid att ha tillgång till stöd från kompetenta och erfarna kollegor.

Vi är alltid i team, även när vi är själva.

Denna position är placerad i Göteborg och rapporterar direkt till landschefen för vår svenska organisation.

Vem du är

För att trivas i rollen, och möta såväl kollegor som kunder på rätt nivå, så ser vi att du har en bakgrund som affärsutvecklare och säljare av komplexa tjänster. Du har det som krävs för att bearbeta kunder, brett och under lång tid, för att nå komplexa och värdeskapande lösningar tillsammans med dina kunder.

Vidare ser vi att du har: 

  • en examen inom teknik och/eller ekonomi 
  • en strategisk ådra som du använder till att inspirera andra att tänka nytt
  • en mycket god förmåga att kommunicera på ett strukturerat och anpassat sätt
  • goda kunskaper i svenska och engelska

Som person utmärker du dig genom din entreprenörsanda samt förmåga att etablera och underhålla starka relationer. Du arbetar proaktivt, strukturerat och har ett innovativt förhållningssätt i ditt arbete. 

Vi ser att du är naturligt kommunikativ och har mycket lätt att skapa relationer, internt såväl som externt.

Vad vi erbjuder

På Aleido bidrar du till vårt syfte: att överbrygga klyftan mellan teknik och människorna som använder den. Att arbeta tillsammans med människor med olika bakgrunder och erfarenheter breddar vår förståelse för mänskligt beteende. Vi erbjuder en miljö där medarbetarna är i fokus och där samarbete, framåtanda och dina unika perspektiv värdesätts. Som medarbetare på Aleido kan du vara trygg med att:

  • Du är här av en anledning. Varje individ har mycket att bidra med, och vi vill att du ska lyckas.
  • Du kommer få den stöttning du behöver för att lyckas, samtidigt som du kommer bli utmanad i att driva din utveckling framåt.
  • Vår lärandekultur hjälper oss att bryta ny mark. Med vårt löfte för lärande lovar vi att generöst dela kunskap, skapa möjligheter för lärande och värdera initiativ att lära.
  • Vi är öppensinnade och framtidsinriktade. Det innebär att hållbarhet är kärnan i vårt erbjudande, både direkt och indirekt.

 

Vilka vi är

Aleido är ett internationellt företag med lång tradition av att driva utvecklingen av eftermarknadsinformation och utbildningslösningar. Våra kunder utvecklar komplexa produkter eller system, eller söker kunskap och beredskap för att skapa varaktig förändring, inom en mängd branscher såsom fordon, telekom, industri, järnväg och medicinteknik. Vi är närmare tusen kollegor i fem länder. Tillsammans överbryggar vi klyftan mellan teknik och människorna som är beroende av den – genom att göra det avancerade lätt att förstå. 

Läs mer om Aleido här.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Aleido med Aliby. Ansvarig rekryterare är Thandi Schüler som du når på 0730-742503 alt thandi.schuler@aliby.se.