• Är du arkitekt och konsult?
  • Ser du liksom vi att arkitekter blir ett allt viktigare gränssnitt för att skapa verklig transformation?
  • Vill du ges en unik chans att bygga och leda ett konsultområde med fokus på verksamhet- och lösningsarkitektur?

Bakgrund

Aliby ser ett strategiskt behov av arkitekter på IT-konsultmarknaden och bygger därför nu ut vår Solution och Enterprise affär. Vår rekryteringsverksamhet har genom åren rekryterat 100-tals arkitekter i många olika former till våra otaliga kunder. Aliby förstår utmaningarna, behoven och kraven kopplat till arkitekternas vardag, nu vill vi starta en förgrening av konsultaffären som tar sikte på just arkitekter och till detta behöver vi en entreprenörsdriven, inspirerande och engagerande ledare!

Vem söker vi?

Vi behöver dig som förstår verksamhetsutmaningarna hos kunden och som kan skapa rätt lösningar och arkitektur. Du förstår hur man navigerar i mer eller mindre komplexa organisationer för att få rätt personer att göra rätt saker, i rätt gränssnitt. En lösnings- och verksamhetsarkitekt blir ofta navet i kundenas digitala transformation. Och det är här du och dina specialistkonsulter spelar en viktig roll för kunderna och Aliby.

Vi söker vi dig som har kunskapen och drivet att bygga detta område ihop med Aliby. Vi söker en entreprenörsdriven person som leder och utvecklar uppbyggnaden av kompetensområdet och som kan och vill konsulta parallellt med uppdraget.

Du kommer att ansvara för att rekrytera arkitekter som kan hjälpa våra kunder att nå framgång, konsulter som har förmågan att agera konsultativt i hela spannet mellan Enterprise arkitektur och operativa frågor i projekten.

Möjligheten finns att vara med och bygga bolag och självklart får du vara den som sätter takt och ton i detta bygge oavsett.

Vi ger dig

Hos Aliby får du arbeta och umgås med kompetenta och professionella yrkesmänniskor som älskar att utvecklas och göra spännande affärer ihop. Vi trivs med att balansera det viktigaste vi har, livet, med en stor portion affärsmässighet. Vi är konsulter med allt vad det innebär, men framför allt så brinner vi för att kontinuerligt förbättra oss ihop med kunden. Vi har lång erfarenhet av att bygga organisation genom rätt ledare och specialister och därmed ett relevant nätverk av kunder som täcker de flesta branscher. Vi kallar oss The pink Company av den enkla anledningen att vi ser att människan är i centrum oavsett vilken teknik som är inblandad.

Ansökan och Info

Låter detta som en intressant möjlighet? Ansök gärna eller hör av dig till vår meste och bäste rekryteringskonsult vad gäller arkitektur, Lars Ohlson på 0705-888175 alt Lars.ohlson@aliby.se.

Vi hörs!

Om Aliby

Precis som i den agila världen så tror vi att det är människan som skapar värdet- Det är Rosa för oss. Om våra medarbetare får vara sig själva och ges möjlighet att bli den bästa versionen av sig själva, då skapar vi ett större värde för kunden, kandidaten och konsulten, det är det centrala och det rosa i Aliby. Vi anpassar ett kollektivt ledarskap, där alla som vill får vara med och bygga bolaget och utveckla våra erbjudanden. Det utvecklar individer och stärker vår kompetens och vår förmåga att leverera de bästa tjänsterna marknaden, det är det rosa i Aliby. Allt detta sammantaget ger Aliby de bästa förutsättningarna för att skapa optimala lösningar och värde för våra kunder. Aliby grundades 2016 och är Idag 22 konsulter fördelat på Stockholm och Göteborg.