Är du en driven, glad och framåt person som vill vara med och sätta din prägel på vår verksamhet då är detta ett perfekt tillfälle.

Vill du arbeta i modern teknikstack som ligger i framkant där du själv sätter spelreglerna i allt från kod och processer till verktyg?

Vill du arbete i ett företag som ger dig tid att kompetensutvecklas och som stöttar dig i att bli så bra du kan inom ditt område?

Extrapreneur söker efter fler Embeddedutvecklare som vill arbeta som konsult för vår uppdragsgivare. Vill du bli en viktig pusselbit i vår växande organisation i Göteborg? Företagskulturen hos oss är uppmuntrande, levande, positiv och med tron att varje person kan växa inom företaget. Så vi hoppas att du vill vara med!

Vad vi erbjuder

Extrapreneur erbjuder dig fantastiska kollegor, spännande tekniker, kunder, flexibilitet i arbetssättet med variation i vardagen. Extrapreneur har påbörjat en resa för att skapa stolta medarbetare och imponerade kunder. Du får möjlighet att bidra till både våra kunders och kollegors utveckling och det visar sig genom vår drivkraft till att få saker att hända i praktiken. Vi uppmuntrar till tydlig kommunikation genom att kombinera ärlighet med en lagom dos av ödmjukhet!

Vi arbetar hårt med att hitta rätt uppdrag för våra konsulter baserat på vad man kan och vad man vill – målet är att alla ska vara i roliga uppdrag.

Din framtida roll

Som utvecklare hos Extrapreneur får du möjligheten att arbeta med alltifrån nyutveckling och förvaltning till integration av mer avancerade lösningar där du ges möjlighet att använda din kreativitet och förmåga på plats med någon av våra kunder i Göteborgsregionen. Hos vår kund programmerar de i huvudsak FPGA:er och du kommer genomföra arbete inom :

  • Hårdvarunära programmering med SW fokus (C och C++)
  • Implementation, integration och test i lab.
  • Utveckla testfunktioner för egen konstruktion men även för att testa andras funktioner. Testfall sker bl.a. i Matlab, Phyton och SAFT (FitNesse)
  • Felsökning på både nya och gamla funktioner.

 

Den du är idag

Vi söker dig som är en kreativ och driven problemlösare som trivs med frihet under ansvar. Du trivs i en föränderlig miljö och tror att samarbete är vägen för att leverera bästa resultat. Vi ser gärna att du håller dig uppdaterad inom modern teknik, men det viktigaste är din vilja att lära dig nytt och lära ut till andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Förståelse för hur FPGA:er fungerar och vill programmera
  • Kunskap och erfarenhet inom C och C++
  • Kunskap inom Matlab och Phyton är meriterande.
  • Att vilja arbeta och känna sig bekväm i agila team.

 

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Hur söker jag denna tjänst

I den här rekryteringen samarbetar Extrapreneur med Aliby. För mer information kontakta Thandi Schüler, 0730–742503 alt thandi.schuler@aliby.se Urval och intervju sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Göteborg. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Extraprenur

Hos oss på Extrapreneur arbetar du som konsult i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet, vi är noga med att alltid matcha rätt konsult till rätt uppdrag hos rätt kund. Vårt namn speglar vår identitet och vad kunder kan förvänta sig av oss. Våra konsulter är nyfikna på ny teknik, miljö och människor. De är drivna och får saker att ske på det praktiska planet. De tycker att samarbete är bästa men inte enda arbetsformen och visar rakhet och ödmjukhet i sin kommunikation. Viktigast av allt är deras vilja att tydligt bidra till kundens och kollegornas utveckling. Vi erbjuder bland annat förmånlig månadslön och anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som utbildningsmöjligheter och möjlighet att arbeta på distans. Genom att vara jordnära och generösa i alla relationer blir det både kul och enkelt att jobba med oss.

Glada konsulter = Glada kunder.

Vi har idag kontor i Malmö, Helsingborg Göteborg. Läs mer om kunden

här