• Vidareutveckla systemarkitektur i världsklass
  • Arbeta med Microsoft plattform
  • Arbeta med ett nyutvecklat system
  • Verka i ett drivet och tight team med fullt fokus framåt

Bakgrund

Teamet du jobbar med består av 8 personer som har ett särskilt ansvar över att förvalta och utveckla kundernas affärskritiska system. Teamet består av utvecklare (front-end, back-end och fullstack) samt projektledare, arkitekt och testledare. Vi arbetar i sprintar för att kontinuerligt leverera till våra kunder. Vi jobbar just nu intensivt tillsammans med en av våra största kunder som är i försäkringsförmedlingsbranschen för att ersätta deras befintliga verksamhetssystem. Vi kommer i höst in i ett kritiskt läge där vi ska ersätta dagens orderhantering med ett nyutvecklat system samt integrera mot fakturahantering. Ordersystemet är affärskritiskt och måste fungera 24/7 vilket gör arbetet både utmanande och spännande.

Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa! Nu söker vi en senior systemarkitekt som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Låter detta som du? Läs vidare nedan och sök tjänsten redan idag!

Rollen

I den här rollen är du ansvarig för arkitektur, utveckling och förvaltning av databassystem men även rapporter och integrationer mot andra system. Nuvarande backend baseras på Microsoft SQL och Stored Procedures och nyutveckling görs i MS SQL och Entity Framework Core. Andra använda tekniker är SSIS och SSRS.

Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

Vem är du?

Är du en senior systemarkitekt med ett inneboende driv att ständigt söka ny kunskap och hitta nya sätt att lösa problem? Trivs du med att arbeta både med befintliga och nya lösningar? Då kommer du troligtvis trivas som Systemarkitekt hos oss.

Vi ser gärna att du är en erfaren databasutvecklare som har god kunskap inom förvaltning och utveckling av komplexa lösningar. Om du har erfarenhet inom försäkring, medlemssystem, order eller fakturahantering ser vi detta som meriterande. För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta i team samt vara bra på att kommunicera på svenska, eftersom rollen innefattar nära samarbete med våra kunder.

Som person stimuleras du av utmaningar och använder din erfarenhet och kreativitet för att söka ny kunskap och hitta nya lösningar. Du blir triggad av att hitta nya smarta lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker, du har god samarbetsförmåga och du föredrar att se möjligheter framför hinder. Du har en mångårig erfarenhet i en senior roll som databasutvecklare.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Aliby. Tveka inte att kontakta oss på Aliby vid frågor eller funderingar! Linnea Bolinder, 0737- 31 08 99 /linnea.bolinder@aliby.se eller Lars Ohlson, 070-588 81 75 /lars.ohlson@aliby.se,

Varför ska du välja Iver?

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. I rollen som fullstackutvecklare blir du en del i ett erfaret team med stort driv och höga ambitioner som alltid gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Ditt team leds av en gruppledare med goda ledarskaps- och systemutvecklingserfarenheter som finns där för att ni som team, och du som individ, ska kunna vara den bästa versionen av dig själv och leverera det som förväntas! Läs mer om Iver på iver.se

www.iver.com