• Tillsammans med ett drivet och tight team vidareutveckla en azure plattform i världsklass
  • Arbeta med de senaste verktygen och metoderna i Microsoft miljö
  • Vara en del av branschens mest digitaliserade företag
  • Verka i ett drivet och tight team med fullt fokus framåt
  • Skapa best practice

Bakgrund

Midroc tror att flera perspektiv föder nya idéer och att det är så man bäst kan utveckla, förändra och förbättra världen vi lever i! För att lyckas med det hela vägen ut till slutkund har Midroc satsat hårt på att digitalisera och utveckla sin affär.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. De är ca 4 400 anställda, omsätter 7,5 miljarder och lyckas samtidigt kännas familjära. Dessutom har de kommit längre än de flesta i sin digitalisering på koncernnivå. 

Nu är tiden inne för att skapa full effekt av digitaliseringen i deras olika verksamheter och de söker en Lösningsarkitekt för uppgiften. 

Rollen

Som Solution Architect arbetar du inom affärsområdet DAIT vars uppgift är att möjliggöra en framgångsrik digitalisering i koncernens olika bolag.

Ditt uppdrag är att ta fram, bygga och integrera de bästa tekniska lösningarna på en Azure plattform där varje bolag får sina förutsättningar till att driva sin digitalisering. De bästa tekniska lösningarna verkar du fram till tillsammans med ett hungrigt devops team. Allt detta sker på en Azure plattform och med Enteprise scale som ramverk.Tillsammans arbetar ni med fram tjänstefieringar med stöd av Cloud enterprise.

Midrocs digitalisering vilar på Microsoft teknik och en stabil Azure plattform. Man ligger mycket långt fram vad gäller Microsoft stacken och har blivit uppmärksammade för just detta.

Rollen är placerad på Midrocs huvudkontor i Stockholm och att arbeta delar av sin tid remote är en möjlighet.

  

Vem är du?

Du är en positiv och drivande person som tar ansvar och initiativ. Du har god samarbetsförmåga och trivs i en roll med många kontaktytor och du är prestigelös och pedagogisk.

Som person är du strukturerad, har god analytisk och strategisk förmåga och kan snabbt kan sätta dig in i nya frågeställningar

Det krävs att man trivs med och är mycket hands-on i sitt hantverk och vad gäller teknik är du en person som brinner för, lever och andas ny teknik.

Intresse och förståelse för verksamheten är central då allt man gör handlar om att maximera nyttan och möjligheterna för bolagen och dess kunder.

Givet detta har du en kommunikativ förmåga i syfte att fånga krav och översätta det tekniska till verksamhetsnytta.

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Midroc med Aliby. För mer info kontakta gärna eric.mannheimer@aliby.se, 0706-296808 alternativt Lars Ohlson, lars.ohlson@aliby.se, 0705-888175.

OM MIDROC

Vi är Sveriges Bästa Arbetsgivare och är ett av 100 karriärföretag 2019, och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag. Tillsammans skapar vi en inkluderande miljö som tar tillvara på vår mångfald. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag utspridda över hela Sverige. 

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4 400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 7,5 miljarder kronor.