Du har troligen funderat på ditt nästa karriärkliv och har kanske redan gått i tankar kring att starta eget? I så fall tycker vi att du ska läsa vidare om en seriös affärs- och karriärsmöjlighet i Göteborg!

 • Är du redo att ta steget som Affärsområdesansvarig delägare & partner inom MS Dynamics 365 / NAV / Business Central?
 • Vill du erbjudas ett rejält delägarskap i en välrenommerad verksamhet med hög trygghet och hög förtjänstmöjlighet?
 • Vill du arbeta med kompetenta, professionella kollegor och hög affärsetik?

ZeeU erbjuder dig!

Vi har förberett allt för vi snabbt ska kunna komma igång tillsammans med ett nytt affärsområde och en ny affärssystemsplattform. Verktyg, projektledare och en beprövad arbetsmetodik finns redan på plats.

Delägarskap är en naturlig del av ZeeU-modellen där du som partner erbjuds en större del av bolaget. Konsulterna i bolaget behåller för övrigt 75% av sina intäkter. Alla har en ordentlig grundlön inklusive pension inklusive alla viktiga förmåner samt optionsprogram. Som Affärsområdesansvarig kommer du att att ingå ledningsgruppen som en nyckelspelare i ett redan framgångsrikt och omtyckt ERP-konsultbolag.

Om ZeeU

ZeeU är ett välrenommerat och snabbväxande konsultföretag inom ERP-systemen Jeeves och Odoo. Vi ser idag en ökande efterfrågan kring ett cloudbaserat ERP system och väljer nu därför att satsa på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Sedan starten 2017 har vi vuxit med ca 25% årligen i omsättning med bibehållen vinstmarginal på 20%. Antalet anställda har ökat med 2 konsulter per år. Första kvartalet 2021 ökade vi dessutom vår omsättning mot föregående år med hela 30%. Hemligheten är långsiktigt och proaktivt arbete nära ihop med våra kunder där vår målsättning är hög attention och servicegrad.

Vem är du?

Vi söker DIG med både driv och erfarenhet av Dynamics/NAV/BC. Du är en framåt, lösningsorienterad person som utmanas av att utveckla affärsområdet och befintliga kundrelationer såväl som att driva försäljning mot nya kunder. Du kommer att ges ansvaret för vårt nya affärsområde med hög delaktighet kring att bygga ett effektivt leveransteam.

Varför ZeeU?

 • Efter drygt 20 år i konsultbranschen har vi anammat de bästa delarna från våra tidigare erfarenheter och arbetsgivare och skapat ett bolag där konsulten står i centrum.
 • Vi lägger stort fokus på att våra kollegor ska trivas och att de ska få bra utväxling för det arbete de utför samtidigt som de aktivt får vara med att påverka bolagets utveckling framåt med hög delaktighet.
 • Vi har en transparent organisation med högt i tak.
 • Våra resultat har gett oss ett mycket gott rykte i branschen vilket gör att både kunder och kollegor både mår och trivs mycket bra hos oss.
 • En del av vår strategi är även att kunna vidareutveckla våra kunder genom olika leverantörs samarbeten samt integrationer med andra intressanta produkter.
 • Vi ger kontinuerlig feedback till varandra kring frågor som rör kunder, försäljning och utveckling och främjar aktivt kompetensöverföring, vidareutveckling och en god gemenskap.
 • Vi sitter centralt i trevliga, moderna lokaler på Mässans Gata 14 vid Korsvägen
 • Vi är ett bolag av konsulter för konsulter och delar med oss av bolaget till våra konsulter

Ansökan & Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar ZeeU med Aliby. Vänligen vänta inte med att ansöka då urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt

Omar Burazerovic, 0728-897441 omar.burazerovic@aliby.se

Ansökan

Klicka på ”I’m in” nedan!