Vill du arbeta med att ge stöd samt vägledning till användare och utveckla komplexa mjukvarulösningar för att skapa avancerade verktyg som bland annat används för kalibrering av framtidens fordon?

Lockas du av att ta fram innovativa lösningar för framtidens självkörande-, uppkopplade-, el-, och hybrid fordon? Just nu rekryterar vi en Applikationsutvecklare till Accurate Technologies (ATI) i Mölndal.

En intressant roll med utmanande och självständiga arbetsuppgifter i ett stabilt och kompetent företag. Du får arbeta med några av marknadens ledande produkter i teknikens absoluta framkant. ATI VISION är den centrala produkten som används vid utveckling av framtidens fordon.

Din framtida utmaning

Som Applikationsutvecklare inom Inbyggda System ansvarar för att ge avancerat stöd och vägledning till användare av ATI-produkter. Det innefattar hjälp med utveckling av specifika lösningar med våra och samarbetspartners verktyg. Applikationsingenjören upprätthåller också relationerna mellan kunden och organisationen i tekniska frågor.

 I tjänsten ingår även:

 •  Utveckla och vidareutveckla våra lokala appar och skript
 • Utveckla mjukvara till våra embedded plattformar
 • Analysera kundproblem för att ge optimala förslag till lösningar
 • Genomföra lösningar i samarbete med kunden.
 • Samla in önskemål och krav från kunder samt presentera dessa för kollegor inom t.ex. utveckling och marknadsföring.
 • Delta i testning och validering av produkter.

Den du är idag

 • Högskoleingenjör inom relevant område såsom Data, Elektro eller Mekatronik.
 • Minst tre års erfarenhet av mjukvaruutveckling inom fordonsindustrin.
 • Goda programmeringskunskaper i C/C++, C# och Python
 • Goda kunskaper inom felsökning och utveckling av applikationer och tjänster i Windows.
 • Lätt för att lära dig de kommunikationstrasportlager som vi använder: CAN, LIN, Automotive-Ethernet m.fl.
 • Lösningsorienterad och orädd för att ta sig an nya problem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Har du god förståelse och ett genuint intresse för modern teknik, speciellt inom fordonsbranschen? Är du även över genomsnittet strukturerad samt kundfokuserad och har förmågan att skapa förtroende och relationer? Då kan du vara den vi söker! 

Vad kan Accurate Technologies AB erbjuda dig?

Vi erbjuder bra villkor och kontakt med många spännande kunder. Vi präglas av en familjär kultur med gemenskap, entreprenörskap, kompetens och trygghet som genomsyrar företagets verksamhet och bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsplats. En långsiktig relation där man blir en spindel i nätet.

Hur söker jag denna tjänst?

I den här rekryteringen samarbetar ATI med Aliby. För mer information kontakta Thandi Schüler, 0730-742503 alt thandi.schuler@aliby.se Urval och intervju sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

I rådande semestertider kommer din ansökan att behandlas när vi är tillbaka i augusti. Vid frågor tveka inte att höra av dig. Vi önskar dig en fin sommar!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om kunden

Accurate Technologies utvecklar verktyg inom mjukvara och hårdvara för mätning, kalibrering och diagnostik (MCD). ATI erbjuder en unik produktportfölj globalt till OEM och Tier one-kunder inom fordonsindustrin. ATI är även verksamt inom andra branscher så som försvar, marin och rymdindustrin. Klicka här för att läsa mer om företaget.