Brinner du för rekrytering, HR och employer branding i en härlig blandning. Trivs du bäst med att jobba hos kunden med kunden? Vill du som konsult ha grymma kollegor och massvis med erfarenhet som stöd när du gör dina uppdrag?

Då tycker vi du ska läsa vidare.

Bakgrund

Aliby växer ordentligt och marknaden är tydlig- behovet av kompetens kopplat till digital förändring har aldrig varit större.

Fler och fler av våra kunder behöver hjälp med mer än bara enstaka rekryteringar. Kunderna upplever att de har svårt att attrahera och behöver rekrytera många kandidater och ofta tech-relaterade.

Aliby erbjuder våra kunder den affär vi beskriver ovan samt rekrytering genom traditionell search. Utöver det har vi ett systerbolag som erbjuder konsulter inom digitalt ledarskap. Allt detta sammantaget har gett oss en mycket god grund och förståelse för hur organisationer verkar och vad de behöver. All denna erfarenhet vill vi dela med dig för att skapa rätt förutsättningar.

Hos oss får du utrymme att växa utifrån den du är, och tillsammans skapar vi en kultur med frihet, ansvar och delaktighet. Vi är alla ledare och tar därför gemensamt ansvar för vår utveckling och framgång. Vi har genom åren skapat starka relationer med olika företag i förändring, där vi arbetar tätt ihop i med kunden i intressanta uppdrag. Hos oss blir du en viktig del av en familjär och dynamisk atmosfär där vi har roligt och utvecklas tillsammans.

Vi vill att du ska växa med oss!

Alibys WHY – Because we love people and business, in that order and always together!

Rollen

Vi kallar det lite slarvigt för onsitekonsult. Det innebär att du kommer att jobba med:

  • Att säkerställa att kunden har rätt förutsättningar att faktiskt attrahera och rekrytera. Ofta sker detta i samverkan med IT, marknad och kommunikationsavdelningar. Du är då rådgivare och sätter struktur för att de ska lyckas med arbetet.
  • Rekrytering onsite. Nu börjar det roliga, med en grundlig analys i ryggen och en strategisk plan och rätt verktyg börjar du rekrytera de profiler som krävs. Du gör det i kundens namn för att skapa ännu mer trovärdighet hos kandidaterna och du har en fördel iom att du arbetar närmare dina beställare.

Uppdragen vi har är mellan 3-12 månader och rollen kan variera från fall till fall. Under din tid hos oss kanske drömuppdraget inte alltid finns, då får du mer än gärna jobba i vår egen rekryteringsverksamhet med delar eller hela moment av rekryteringsprocesser.

För att lyckas i rollen

  • Har jobbat som rekryteringskonsult i ett par år och byggt stort nätverk av kandidater
  • Ser search och nätverkande med kandidater som en naturlig del av din vardag
  • Har jobbat med rekrytering med fokus på IT/ Tech onsite hos kunder
  • Mycket goda kommunikationsskills
  • Ett utvecklat sinne för det konsultativa- du vet när och hur du bäst kan hjälpa dina kunder.

Du är en positiv och lyhörd person som triggas av att hjälpa kund och kandidat till bästa lösning. Du trivs i teamarbete samtidigt som du har en mycket stark DIY attityd. Du är alltså självgående och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya kontexter och agera därefter. Eftersom marknaden ställer höga krav på oss ställer vi minst lika höga krav på oss själva.

Är du mer intresserad av rollen som Rekryteringskonsult så söker vi det också, läs mer om rollen som Rekryteringskonsult här

Vi erbjuder

Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat generöst friskvårdsbidrag, trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar, har möjlighet till löneväxling, 30 dagar semester och så fort vi får resa igen kommer vi ha riktigt nice kickoffer. Men det viktigaste av allt – ett team med fanatiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra.

Här är ett par exempel på vårt jobb hittills: Alibys referenser Läs mer om hur vi tänker och arbetar här: Alibys blogg.

Kontakt

Är du på, klicka på just det, eller kontakta oss direkt för mer input! Thandi Schüler 0730-742503, thandi.schuler@aliby.se alternativt Linnea Bolinder 073- 7310899, linnea.bolinder@aliby.se