Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa! Nu söker vi Lösningsarkitekter som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till tekniskt ledande IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Låter detta som du? Läs vidare nedan och sök tjänsten som Lösningsarkitekt redan idag!

Vi har en organisation med personal placerad över hela landet. Du kan välja stationeringsort: Stockholm, Örebro eller Västerås

Vad kan Iver erbjuda dig?

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får samarbeta och dela erfarenheter med duktiga kollegor.

Rollen som Lösningsarkitekt

Rollen är affärsdriven och coachande. Det handlar om att ta fram ändamålsenliga lösnings- och designförslag på infrastruktur med verksamhetsnytta i fokus. Genom att delta i projekt och uppdrag som rådgivande expert och bevaka att de lösningar som tas fram följer strategier och motsvarar krav. Du kommer att sätta dig in och jobba nära våra kunders verksamheter och organisationer för att leverera bästa möjliga lösningar för våra kunder.

Du blir även en viktig del av en grupp med andra arkitekter inom olika tekniska tjänsteområden, där ni exempelvis kommer arbeta med att ta fram övergripande arkitekturprinciper och riktlinjer, standarder och målbilder.

Att trivas med att jobba i gränslandet mellan teknik och strategisk är givet. Du har en god kommunikativ förmåga, är pedagogisk och kan genomföra workshops. Du ska på ett enkelt sätt måla upp det svåra. Vidare har du förmågan att möta C-level så väl som inköpschef och lika bra driva olika stakeholders mot mål. Här måste du våga utmana i syfte att driva ständig förbättring.

Vi söker dig med iver

För att passa i rollen har du den bredd och det djup som krävs rent tekniskt men tonvikt i din profil ligger i det affärsmässiga kopplat till din kunskap inom IT landskap. Du frodas helt enkelt i affären och vad dina kunskaper kan göra för att utveckla den. Det handlar om att göra komplex IT enkel

 Vi ser även att du har:

·      God kunskap inom flera arkitekturdomäner och bred teknisk kompetens inom Microsoft infrastruktur

·      Erfarenhet inom IT-infrastruktur, som verksamhetsnära arkitekt

·      Erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning samt prioritera utifrån ett helhetsperspektiv.

·      God erfarenhet av design och förändringar av komplexa IT-miljöer

·      Lätt att ta till dig och förstå applikationers verksamhetsnytta och arkitektur.

·      Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Som person känner du dig trygg i en beslutsfattande position, är utvecklingsinriktad och har lätt för att ta egna initiativ. Du är en god kommunikatör som skapar tydlighet och engagemang och har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Målmedvetenhet och uthållighet med en god känsla för struktur är också förenligt med dig i ditt arbete.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Aliby. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information kontakta Thandi Schüler, 0730-742503 alt thandi.schuler@aliby.se eller Lars Ohlson, 0705-888175 alt lars.ohlson@aliby.se.

Mer om Iver

Iver siktar på att tredubbla företaget under de kommande åren. Vi ska vinna positionen som den främsta nordiska helhetsleverantören av IT-drifttjänster. Och för att nå dit behöver vi dig!

Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att bli den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster.

”Tillsammans ska vi vinna positionen som den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster. Redan från start är vi cirka 1200 medarbetare med kontor i över 20 städer i Sverige och Norge. Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.”

Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.