Bakgrund

Iver bygger sin organisation för att bli en framtidssäker partner, de inspireras av den snabba utvecklingen och att alltid ligga steget före. Allt för att skapa värde och guida kunden i rätt riktning. Nu stärker de sin position ytterligare genom att rekrytera affärsdrivna Lösningsarkitekter och Projektledare som ska arbeta för att vinna och leverera större och bättre affärer.

Läs mer om Ivers story här: https://www.iver.com/om-iver/

Ivers mission bygger på att säkerställa kundernas innovation genom att driva modern IT-utveckling med hållbara och smarta paketeringar, det gör din mission också om du är rätt för den här resan!

Rollen

Rollen som Lösningsarkitekt är starkt affärsdriven och coachande. Det handlar om att arbeta med kund mot mål. Processer, modeller och organisation byggs tillsammans längs resan. Vi söker personer som kan och vill gå utanför boxen och som har förmåga att vara med och bygga samtidigt som man presterar. Det finns inga färdiga lösningar och de som kommer ombord ska vara med och skapa Iver 2.0. För att göra det behöver du veta vad good looks likes!!

Vi söker helt enkelt erfarna, lyhörda experter och doers som älskar att driva affären framåt. Entusiastiska och envisa målgörare som har lika stort intresse för detaljer som för helheten.

Vi söker personer som är lika seniora som hungriga, hungriga på att bygga upp och skapa något nytt! Det krävs gedigen erfarenhet från att göra affärer av den dignitet Iver strävar mot och din vilja vara med och bygga funktionen parallellt med att man gör affärer är central.

Iver är sprunget ur entreprenörskapet och det behålla det entreprenöriella samtidigt som det byggs ett storbolag är viktigt!

Lösningsarkitekt

Du har den bredd och det djup som krävs rent tekniskt men tonvikt i din profil ligger i det affärsmässiga kopplat till din kunskap inom IT landskap. Du frodas helt enkelt i affären och vad dina kunskaper kan göra för att utveckla den. Det handlar om att göra komplex IT enkel.

Du kommer att arbeta med det breda spektret av IT miljöer av olika slag och trivs just med detta, att se den stora utvecklingen och därpå addera det som krävs för att skapa bäst affär.

Du har en förmåga att måla stora och tekniska landskap som tar hänsyn till kunds krav och önskemål och Ivers förmåga att leverera- men du kan också utmana både leverans och kund. Du ska måla en Mona-Lisa som går att köpa helt enkelt! För att lyckas med detta har du intresset, förmågan och kunskapen att driva affären mot digital utveckling, du har jobbat med applikation såväl som Infrastruktur och IT outsourcing. Du behöver kunna lyfta blicken och vara kritiskt ifrågasättande och mycket analytisk.

Att trivas på scen tar vi för givet att du gör då presentationer för kund är vardag. Du ska på ett enkelt sätt måla upp det svåra. Vidare har du förmågan att möta C-level så väl som inköpschef och lika bra driva olika stakeholders mot mål. Här måste du våga utmana i syfte att driva ständig förbättring.

Vi söker dig med iver

Du är en expert och en doer i samma person. För att lyckas vara det är du som Iver; Driven, Lyhörd och Relevant! Du har lika stort intresse för detaljer som för helheten. Du är van att vinna affärer och du vet vad som avgör om du vinner eller ej. Iver vinner tillsammans inte själva och Iver vinner genom just sin iver.

Du vet den där personen som alla borde ha i sin närhet. Som alltid är genuint intresserad av hur läget är och som lyssnar uppmärksamt när du berättar om din vardag och dina utmaningar. Som engagerar sig och ställer de rätta frågorna, för att sedan klura vidare på egen hand. Som kommer tillbaka med en lösning på både det du funderade på och ett par grejer som du skulle kunna få hjälp att lösa samtidigt. Som har full koll på saker som du inte ens är intresserad av att veta, och som tar stort ansvar för att berätta om det händer något som är viktigt för dig. Engagemanget och omtanken om dig är påslagna hela tiden, utan att du behöver be om det.

Med en personlighet som präglas av ett stort hjärta och smarta muskler är det tydligaste av allt ändå ivrigheten.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Aliby. För mer information kontakta Eric Mannheimer, 0706-296808 alt eric.mannheimer@aliby.se eller Lars Ohlson, 0705-888175 alt lars.ohlson@aliby.se.

Mer om Iver

Iver siktar på att tredubbla företaget under de kommande åren. Vi ska vinna positionen som den främsta nordiska helhetsleverantören av IT-drifttjänster. Och för att nå dit behöver vi dig!

Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att bli den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster.

”Tillsammans ska vi vinna positionen som den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster. Redan från start är vi cirka 1200 medarbetare med kontor i över 20 städer i Sverige och Norge. Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.”

Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.