Vill du göra skillnad med att bidra till bättre IT-lösningar för våra kunder. Vill du vara en del av Ivers nya gemensamma tillväxtresa? Vi på Iver siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och nu söker vi Senior Projektledare inom IT till Iver i Göteborg, som vill vara en del av vår nya gemensamma resa!

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor

Bakgrund

Iver bygger sin organisation för att bli en framtidssäker partner, de inspireras av den snabba utvecklingen och att alltid ligga steget före. Allt för att skapa värde och guida kunden i rätt riktning. Nu stärker de sin position ytterligare genom att rekrytera affärsdrivna Projektledare som ska arbeta för att vinna och leverera större och bättre affärer.

Läs mer om Ivers story här: https://www.iver.com/om-iver/

Vad kan Iver erbjuda dig?

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får samarbeta och dela erfarenheter med duktiga kollegor.

Rollen

Din roll som Senior IT Projektledare har du ett helhetsansvar för att hos våra kunder genomföra projekt av olika komplexitetsgrad. Som projektledare hos Iver leder du projekt från start till slut. Du är lyhörd för kundens krav och mål och du driver dina projekt effektivt och framgångsrikt hela vägen i mål. Tillsammans med ditt team ser du till att ni har rätt tekniska förutsättningar för att ta hand om kundernas IT-miljö på bästa sätt.

I rollen ingår att:

  • Koordinera och leda arbetet med såväl interna som externa aktörer för att driva projekt i mål.
  • Vara delaktig vid upphandlingar och säljbearbetning för att finna kostnadseffektiva projektvägar som samtidigt uppfyller kundernas önskemål.
  • Sätta dig in och jobba nära våra kunders verksamheter och organisationer för att leverera bästa möjliga lösningar för våra kunder och du trivs med att vara länken mellan tekniken och kundens verksamhet.
  • Arbeta med affärs och verksamhetsutveckling, och driva projektmetodik framåt.

Är du rätt person för jobbet?

För att lyckats och trivas i rollen ser vi att du med ständig framåtanda motiveras av tillväxt och har lätt för att ta egna initiativ och får saker att hända samt tycker om förändring och nya utmaningar, och har en iver att arbeta med att ständigt förbättra vår leverans. Samtidigt är du duktig på att strukturera både ditt eget och dina medarbetares arbete utifrån arbetsbelastning, mål och tidplaner. Du har ett utvecklingsorienterat ledarskap med förmågan att skapa effektiva team. Som Senior projektledare vill vi att du är inspirerande och engagerande och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt. För att passa i rollen så behöver du vara lyhörd, ha en god samarbetsförmåga samt ha lätt för att bygga relationer och att du är konsultativ i ditt tillvägagångssätt.

Vi ser även att du har erfarenhet av:

  • Huvudprojektledning med förmåga att leda andra projektledare.
  • Arbetat med att fånga upp kundbehov och krav rörande förändringsledning som du översätter till tekniska lösning.
  • Samordna komplexa IT-leveranser samt kunskap av moderna projektmetoder och utvecklingsmodeller.
  • Att ansvara för budget och tidplan samt rapportering till styrgrupp.
  • Fatta självständiga beslut samt förmåga att ta ansvar för att nå deadlines.
  • Att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Certifiering inom IT Projektledning och erfarenhet av förändringsledning är meriterande men inget krav!

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Aliby och du kommer att bli anställd hos Iver. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thandi Schüler på telefonnummer: 0730-742503 alt via e-post: thandi.schuler@aliby.se eller Eric Mannheimer, 0706-296808 alt eric.mannheimer@aliby.se

 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Mer om Iver

Iver siktar på att tredubbla företaget under de kommande åren. Vi ska vinna positionen som den främsta nordiska helhetsleverantören av IT-drifttjänster. Och för att nå dit behöver vi dig!

Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att bli den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster.

”Tillsammans ska vi vinna positionen som den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster. Redan från start är vi cirka 1200 medarbetare med kontor i över 20 städer i Sverige och Norge. Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor.”

Vi förväntar oss att var och en av våra medarbetare vill vara med och påverka såväl sitt eget arbete som teamets och verksamhetens resultat.