• Vill du arbeta med nyutveckling och bygga finansiella applikationer från grunden i en modern techstack?
 • Vill du arbeta i nordens ledande investmentbolag och vidareutveckla vår arkitektur?
 • Tilltalas du av fri och kreativ utvecklingsmiljö där utvecklingsteamet sätter spelreglerna i allt från tekniska lösningar, arbetssätt och processer till verktyg?

Då ska du läsa vidare eftersom vi är övertygade om att du kommer att finna detta riktigt intressant!

Fullstackutvecklare på Carnegie

Carnegie är Nordens ledande investmentbolag utsedd till ”Sveriges bästa Private Banking” för tredje året i rad. Nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver förstärka upp vårt utvecklingsteam med en ny medarbetare. Vi söker därför en fullstackutvecklare som vill jobba med en långsiktig plattform och vara med och utveckla arbetssätt och hitta tekniska lösningar för att stödja verksamhetens behov.

I en utvecklande och stimulerande miljö med fokus på bred Microsoftutveckling kommer du vara en del av Carnegies utvecklingsteam och bygga finansiella applikationer från grunden samt vidareutveckla vår arkitektur med fokus på webbutveckling. Du kommer delta i hela utvecklingskedjan i ett team och bygga tekniska lösningar för bland annat rådgivare inom private banking eller bankens kunder i en agil utvecklingsprocess enligt Scrum.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Erfarenhet inom systemutveckling i Microsoft-miljö och ett intresse för bra arkitektur för moderna applikationer
 • Gedigen kunskap inom C#, WebAPI, React och TypeScript
 • Några års erfarenhet av att arbeta inom projekt med systemutveckling av webbapplikationer
 • Kunskap inom SQL Server och T-SQL
 • Erfarenhet av Azure DevOps, Git och Visual Studio
 • Relevant akademisk utbildning alternativt ett långt brinnande intresse som skapat erfarenhet
 • Erfarenheter från en microservice arkitektur

Vi ser det även som meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet från finansbranschen
 • Kunskaper från utveckling med någon molntjänst, gärna Azure

Vi ser gärna att du är en självgående person med en positiv inställning. Du är inte rädd för att visa framfötterna utan delar gärna med dig av dina förslag och idéer.

Vi erbjuder

Carnegie erbjuder en entreprenörsdriven arbetsmiljö och med en trygg anställning där du kommer att ha en stor påverkan på resultatet ihop med stora utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder utöver konkurrenskraftiga löner, förmånlig tjänstepension, bra sjukvårdsförsäkring, personalstiftelse, föreningsliv, friskvårdsbidrag, föräldrapenning, subventionerade luncher i vår restaurang, och mycket mer. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Carnegie med Aliby. För mer information kontakta Michaela Wahlberg, 0704- 93 48 29 alt. michaela.wahlberg@aliby.se.

Tjänsten är på heltid vanligtvis med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm även om största delen av arbetet nu sker remote.

Känns rollen intressant? Skicka smidigast en ansökan genom att klicka på ”I’m in” nedan!

Mer om Carnegie

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort.