• Vill du vara med och systemutveckla komplexa larmprodukter från grunden, i hela stacken och med den senaste tekniken?
  • Vill du jobba med riktigt kompetenta kollegor som får dig att växa?
  • Vill du jobba i ett företag som ger dig stor frihet i utvecklingen?

Då ska du läsa vidare eftersom vi är övertygade om att du kommer att finna detta riktigt intressant!

Om tjänsterna

Vi bygger och driver vår larmlösning helt från grunden själva, inklusive inbyggda system med algoritmer för bildbehandling och rörelsedetektering i kameror, server backend för hantering av stora datavolymer, och frontend presentation på webben och i appar. Som systemutvecklare hos Gardio är man med och bygger hela vår lösning från ax till limpa. Vi söker utvecklare inom flera olika delar.

Är serverside din grej så erbjuder vi en intressant event-driven lösning där vi arbetar med ganska stora dataflöden (Big data) i .NET miljö. Här jobbar man oftast med att binda ihop funktioner på server och klientsidan. T.ex. genom att få ut och bearbeta all telemetri som genereras från våra sensorer, eller utveckla affärsprocesser i CRM mm.

Gillar du Frontend och GUI? Vi bygger våra gränssnitt mot slutkonsument i form av webb (JS/Angular/Vue.JS) och appar (Native/React/JS). I vår senaste version av plattformen så kommunicerar våra appar direkt med sensorerna och vi ser gärna att man har fullstack-kompetens även här.

Gillar du IoT så kan du arbeta med anpassa hårdvara, skriva drivrutiner, implementera bildbehandling/rörelsedetektering, ljudanalys, kryptering till våra kamerabaserad sensorer. Vi söker isåfall dig som inte är rädd för att plocka fram lödkolven, är duktig på Linux och gillar lågnivåprogrammering i C här men även kan tänka sig att rycka in och jobba på andra delar av plattformen vid behov. Kanske vill du utvecklas och lära dig även server eller klientsidan?

Vi erbjuder

Vi erbjuder en startupliknande arbetsmiljö och med en trygg anställning där du kommer att ha en stor påverkan på resultatet ihop med stora utvecklingsmöjligheter. Huvudkontoret är i Frösundavik Solna med närhet till bra kommunikationer.

Om Gardio

Gardio (www.gardio.se) är ett IoT-bolag som utvecklar och driver en egen tjänst för kamerabevakning och andra typer av sensorer. Vi bygger vår tjänst på IP-kameror kopplade direkt till vår egen molntjänst. Genom hög användarvänlighet kan kunden enkelt installera själv och även agera larmcentral genom att vid behov kalla på väktare med ett knapptryck i mobilen. Vi har genom åren samlat på oss en mycket hängiven skara kunder som älskar tjänsten. Vi bygger nu vidare för att kunna skala upp mer, lansera i flera länder, lägga till nya funktioner och stöd för fler kameror och andra typer av sensorer samt nya relaterade tjänster.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Gardio AB med Aliby. För mer information kontakta:

Omar Burazerovic, 0728-897441 omar.burazerovic@aliby.se alt. Michaela Wahlberg, 0704- 93 48 29 michaela.wahlberg@aliby.se

Känns rollen intressant? Skicka smidigast en ansökan genom att klicka på ”I’m in” nedan!

Vi ser fram emot din ansökan!