• Vill du arbeta i en modern och värderingsstyrd organisation som verkar för tolerans, humanism och demokrati?
  • Vill du arbeta med de senaste teknikerna och utvecklas tekniskt i ett erfaret utvecklingsteam?
  • Vill du arbeta i en långsiktig och stabil verksamhet som satsar på ditt välmående och din utveckling?
  • Vill du jobba i den spännande EdTech-branschen?

I så fall har du precis hittat en riktigt genuint bra karriärmöjlighet som systemutvecklare!

Natur & Kultur har flera olika webbtjänster och backend-system skrivna i olika språk och i olika miljöer. Utvecklingsteamet bygger och driftar Natur & Kulturs digitala läromedel, sajt/webbshop (nok.se) samt backend-system för sälj, analys, distribution och integrationer.

Vi hoppas att du skulle trivas i en roll som innefattar att bygga integrationer mellan olika system, vidareutveckla vår sajt/webbshop samt vara med och vidareutveckla systemen kring våra digitala läromedel.

I rollen som systemutvecklare på Natur & Kultur kommer du att få möjlighet att utvecklas ihop med teamet, utforma arbetssätt samt arbeta med moderna och varierande tekniker i crossfunktionella team. Du kommer att ingå i ett erfaret och kreativt team som jobbar agilt och testdrivet med kontinuerliga releaser.

Följ med Natur & Kultur på vår digitala förändringsresa i den spännande EdTech-branschen där vi ligger i framkant!

Din bakgrund

Vi söker dig som kodat i .Net professionellt i 1-2 år, är driven och har lätt för att lära.Nu söker vi dig som tekniskt bottnar i .Net-stacken, men som inte har något emot att även jobba med andra tekniker, till exempel node.js. huvudsaken du är öppen för att prova och lära nytt

Epi-kunskaper är inte krav men önskvärt att har erfarenhet av det eller liknande system.

Din personlighet

Som person är du ödmjuk, lyhörd, analytisk och bra på att samarbeta. Om du också är initiativtagande och gillar att komma med kreativa lösningsförslag och vill lära dig nya saker, då kommer du att trivs mycket bra hos oss.

Varför arbeta hos Natur & Kultur?

Bokförlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati. Vi sitter i ljusa, fina lokaler på Karlavägen i centrala Stockholm. Vi är måna om våra medarbetares hälsa och erbjuder gym och andra roliga träningsförmåner i våra lokaler. Vi erbjuder även massage, rikskortet, friskvårdsbidrag och kulturbidrag. Dessutom har vi extra lediga dagar inför storhelger och kollektivavtal med Unionen för din trygghet.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Stiftelsen Natur & Kultur med Aliby. Urval och intervjuer sker löpande så vänta vänligen inte med att ansöka.

För mer information kontakta:

Omar Burazerovic, 0728-897441 omar.burazerovic@aliby.se

Linnea Bolinder, 0737-310899 linnea.bolinder@aliby.se

Känns rollen intressant, skicka en ansökan genom att smidigt klicka på ”I’m in” nedan!

Om oss

Natur & Kultur är en anrik, oberoende stiftelse inom svensk förlagsbransch vars mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati. Förlaget består av tre förlagsdelar: allmänlitteratur, akademisk och läromedel. Här arbetar förläggare, projektledare, redaktörer, PR-ansvariga, marknadskommunikatörer, säljare. Vi har även egna funktioner inom IT, ekonomi och HR. Vår arbetsplats präglas av öppenhet, nyfikenhet och engagemang och från 2019 påbörjade vi vårt klimatarbete där målet var att bli klimatneutrala under 2020. Vår avsättning till stipendier och priser har varierat över tid och 2019 fördelades drygt 12 miljoner kronor till individer, projekt och insatser som verkar i linje med stiftelsens urkund vilket är en tredubbling från 2017.