• Är du en vinnarskalle som vill fortsätta utvecklas inom sälj?
  • Triggas du av kombinationen affär och IT?
  • Är din styrka att skapa långsiktiga relationer?

Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Bakgrund

Iver bygger sin organisation för att bli en framtidssäker partner, de inspireras av den snabba utvecklingen och att alltid ligga steget före. Allt för att skapa värde och guida kunden i rätt riktning. Nu stärker de sin position ytterligare genom att rekrytera hungriga säljare med stort teknikintresse som ska arbeta för att vinna och leverera större och bättre affärer.

Läs mer om Ivers story här: 

Ivers story

Ivers mission bygger på att säkerställa kundernas innovation genom att driva modern IT-utveckling med hållbara och smarta paketeringar, du kan vara end el av den resan!

Rollen

Denna roll riktar sig till dig som brinner för att skapa affärer och relationer i kombination med ett stort teknikintresse. Du kommer att ha ansvaret för flera kunder i varierande storlek och branscher. Ditt fokus är att förvalta och utveckla affären hos befintliga kunder. Du lyckas med detta genom lyhördhet och en förmåga att analysera fram nya behov och säkerställa att Ivers leveransförmåga möter kunds behov.

Dina kunder har oftast en roll som IT-ansvariga, men du kan även möta andra stakeholders som kräver andra svar och bemötande. Detta hanterar du väl genom din anpassningsbara och sociala förmåga.

Du blir en del av ett engagerat och ambitiöst team där du får möjlighet att göra en kompetensresa, vilket uppmuntras till. Iver är sprunget ur entreprenörskapet och behålla det entreprenöriella samtidigt som det byggs ett storbolag är viktigt! Alla kollegor hjälps åt och du trivs bäst i team! Att fira segrar, gemensamma såväl som individuella är viktigt och du kommer att vara en del av en vinnarkultur.

Vem är du?

Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Sannolikt blir du ofta beskriven som en nyfiken och samarbetsvillig person som naturligt skapar nya kontakter. Du är orädd och älskar utmaningar, teknik och affären. Du tycker det är roligt att hålla i presentationer inför folk och är full av energi. Hålla deadlines och att vara strukturerad i ditt arbete är en del av din vardag och du ser till att förstå och kunna produkterna du säljer. Du har en förmåga att gå igenom kundens behov och driva processer från start till mål. Och att nå mål, det är det bästa du vet!

Du har erfarenhet av att jobba med försäljning och är nu redo för nästa steg. Har du arbetat B2B och/ eller inom IT är det en klar fördel. Meriterande är att du har en eftergymnasial utbildning och ett krav är att du har körkort då resor i regionen förekommer.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Aliby. För mer information kontakta Linnea Bolinder, 0737-310899 alt. linnea.bolinder@aliby.se.