Aliby Consulting rekryterar Affärsdriven Agil Coach som söker mer frihet & större möjligheter!

 • Är du en erfaren och affärsdriven Agil Coach som brinner för att realisera din uppdragsgivares digitala ambitioner?
 • Söker du mer flexibilitet och vill uppnå mer i din karriär
 • Vill du bli en nyckelperson i morgondagens bästa konsultbolag inom IT och digital transformation?
 • Har du ambitionen och förmågan att vidareutveckla Aliby´s erbjudande, våra kunder och kanske även vill bygga ditt eget framtida team?

I så fall tycker vi att du ska läsa vidare, detta kan vara din drömchans att få utvecklas vidare i ett rosa IT-konsultbolag på stark frammarsch.

Om Aliby

Aliby grundades 2016 med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är specialister på kvalificerade konsult- och rekryteringstjänster inom IT-Management. I dagsläget är vi ett 30-tal anställda specialister och associerade konsulter som bygger på en vision om att utveckla ett företag där människa, kreativitet och utveckling är i fokus, därav det rosa.

Våra värdeord är levande och vi är tillförlitliga, entusiastiska och affärsmässiga. Företagskulturen präglas av glädje och professionalism i en kreativ och affärsdriven miljö.

Hos oss får du utrymme att växa utifrån den du är, och tillsammans skapar vi en kultur med frihet, ansvar och delaktighet. Vi är alla ledare och tar därför gemensamt ansvar för vår utveckling och framgång. Vi har genom åren skapat starka relationer med olika företag i förändring, där vi arbetar tätt ihop i med kunden i intressanta uppdrag.

Din profil

Aliby växer stadigt och söker nu dig som är en affärsdriven Agil Coach som upplever att du inte får utväxling för dina ambitioner och din passion. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ta ditt nästa steg i din utveckling mot större flexibilitet, personlig utveckling och för rätt person, möjligheten att bygga ett team.

Du arbetar troligtvis som seniorkonsult inom IT och verksamhetsutveckling och har ett etablerat nätverk av kunder och kompetenta kollegor. Du får verksamhet och IT att kommunicera och förstå varandra, och du levererar smarta lösningar som uppfyller och ibland överträffar kundernas behov.

Det är viktigt för dig att ha kul på jobbet och du delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du liksom vi anser att IT-Management är det centrala gränssnittet i dagens moderna organisationer, tillsammans brinner vi för att stötta och utveckla företag i stark förändring.

Kompetens & Erfarenhet

Du har:

 • Mångårig erfarenhet av agil projektledning och coachning
 • Nyfikenheten att bemöta människor och team i deras situation
 • Förmåga att skapa effektivitet med fokus på hög output
 • Erfarenhet / Certifiering inom exempelvis SAFe, Scrum XP, Kanban
 • Vana av att leda workshops
 • Mycket god förståelse för mjukvaruutvecklingsprocessen
 • Konsultmässighet och god generell IT-kännedom

Aliby – Because we love people and business, in that order and always together!

Hos oss blir du en viktig del av en familjär och dynamisk atmosfär där vi har roligt och utvecklas tillsammans i frihet under ansvar. Vi erbjuder dig en miljö där hälsa och välmående är prioriterat. Vi sitter i moderna och centralt belägna lokaler på United Spaces i samtliga städer.

Kontakt & Info

Vi är intresserade av dig, är du intresserad av att höra mer om dina möjligheter? Välkommen att höra av dig till oss eller ansök direkt via knappen nedan ”Im in”

marrie.wiklund@aliby.se Tel: 070-215 25 40

På Aliby är vi ett 30-tal härliga medarbetare som brinner för att skapa relationer, affärsmöjligheter och en pricksäker leverans till våra kunder. Vi drivs av stort ansvarstagande och entreprenörsanda samt att bygga det bästa konsult- & rekryteringsbolaget inom IT och digital transformation. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.