IT Operation Manager

BrandFactory har påbörjat en spännande digitaliserings och förändringsresa. I detta ingår en offensiv satsning på IT, där flera system kommer att moderniseras eller bytas helt under de kommande åren för att på bästa sätt stödja affären. En central del i vår satsning att uppnå en modern IT infrastruktur och som IT Operations Manager har du en nyckelroll.

Om rollen

I rollen som IT Operations Manager har du ett team på fyra IT tekniker och rapporterar direkt till CIO. Du ansvarar för underhållet och vidareutvecklingen av vår koncerngemensamma funktion för drift, användarsupport och infrastruktur. I vår digitaliseringsresa kommer tyngdpunkten ligga på standardisering, konsolidering och modernisering vilket innebär stort fokus på molntjänster, förbättringsarbete och strategiska frågeställningar inom området i nära samarbetet med andra avdelningar både inom IT samt verksamheten, allt för att stödja affären.

Ansvarsområden:

  • Ansvar för drift och underhåll
  • Säkerställa kontinuerlig förbättring avseende kompetens, processer och leverans inom avdelningen med målet att skapa ett team i världsklass
  • Leda IT-säkerhetsarbete samt kontinuitetsplanering
  • Kravställa och säkerställa rätt leverans från partners och leverantörer
  • Skapa och följa upp enhetens budget och nyckeltal

Din profil

Vi söker en förändringsledare som brinner för att utveckla IT Operation och Infrastruktur på ett modernt sätt. Molntjänster skall vara bröd & smör i din vardag och du vill ha en roll där du har möjlighet att både påverka och entusiasmera.

Som person är du både innovativ och affärsmässig samt kan tänka ”out-of-the-box”. Du ska trivas med att arbeta självständigt drivas av förändring. Du är självklart en god realtionsbyggare och kan driv är nyckeln till din och teamets framgång.

Kontakt

Aliby Consulting ansvarar för denna rekrytering. För mer info kontakta Lars Ohlson på lars.ohlson@aliby.se eller +46 705 88 8175 

Om BrandFactory

BrandFactory är din totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella och digitala skyltar, foliering, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker: Vi tar hand om allt från design till leverans och gör din dröm till verklighet. BrandFactory har en omsättning på cirka 1,1 miljarder kronor och sysselsätter cirka 580 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Våra svenska kontor finns i: Farsta, Årsta, Albyberg, Upplands Väsby, Linköping, Göteborg, Falun och Torsby.