Start / Om oss

We are the pink company

Nästa sektion

Aliby

Vår affärsidé är att förse organisationer i valda segment med agil kompetensförsörjning inom ramen för IT Management och göra det bättre.

I linje med de utmaningar bolag upplever i takt med ökade krav på digitalisering och modern datahantering blir IT Management ett alltmer centralt gränssnitt i organisationer. Utifrån det har vi valt en egen tolkning av begreppet IT Management.

Ett paraply som samlar upp och hanterar krav från marknad, IT, affärsutveckling, produktutveckling, system samt ledning och styrning av organisationer.

Vi har en god förståelse för våra kunder och kandidaters behov, i linje med marknadens utveckling, vilket gör oss framgångsrika i våra rekrytering- och konsulttillsättningar.

Vår övertygelse och vilja är att förbättra upplevelsen och resultatet av specialiserad kompetensförsörjning genom våra konsult-, rekryterings- och projektlösningar.

Vårt arbetssätt

Because we love people and business, in that order and always together

Tillförlitliga

Vi är tillförlitliga, entusiastiska och affärsmässiga och vi har de verktyg som krävs för att ge dig ditt alibi.

Vi investerar i dig som kund och kräver att du gör detsamma. Denna investering leder till en ökad kännedom av era behov och ökar därmed vår precision.

Vi har ett tydligt fokus och motionerar hela tiden våra nätverk vilket leder till en effektivare urvalsprocess när vi arbetar med dig.

Vi erbjuder dig tillförlitlig kompetensförsörjning som bygger på transparens i kombination med tydliga mål och beprövade modeller.

Entusiatiska

Vi är hängivna och hittar tillvägagångssätten du inte visste fanns, eller inte trodde var möjligt.

Vi är entusiastiska i det vi gör och vi brinner för delaktighet och kommunikation.

Vi nöjer oss inte med en standardiserad process, utan ser vårt arbete som levande. Då vår tjänst bygger på ett levande arbetssätt som har med människor att göra är vårt arbete alltid agilt.

För oss bygger värdeskapande på glädje- glädjen att skapa resultat mellan människa och människa.

Affärsmässiga

Aliby skapar resultat och trygghet genom att vara konsultativa och affärsmässiga.

Oavsett ditt behov så är vår roll densamma, att förstå ditt behov och skapa rätt förutsättningar för din organisation.

Vi värdesätter kvalitet och är inte rädda för att utmana om vi kan uppnå ett bättre resultat. Varje samarbete, situation och ögonblick ger ett nytt val där vi tar ansvar för att leverera värde som gör alla parter till vinnare.

Vi hedrar ömsesidiga samarbeten där nyckeln är kommunikation och att vara lyhörd för både våra kunder och kandidaters behov.

Vårt team

Är eller vill du bli konsult, kandidat eller kund? Hör av dig direkt till någon av oss för en träff eller promenad.

Du är förstås också välkommen att följa oss på Linkedin och Facebook för att få ta del av det senaste från Aliby.

Eric Mannheimer

Humanistisk civilekonom med lång erfarenhet av tjänsteförsäljning och ledarskap. Hans röda tråd är människor och affär.
Uber Rating: 4.88

+46 70 629 68 08
eric.mannheimer@aliby.se
Linkedin

Michaela Wahlberg

Statsvetaren som skulle rädda världen men med insikten att matchningen mellan människor och skapandet av lösningen var hennes drivkraft.

+46 70 493 48 29
michaela.wahlberg@aliby.se
Linkedin

Lars Ohlson

PA ekonom och före detta elitgymnast. Han har arbetat med rekrytering av specialister och chefer i över 20 år.
Uber Rating: Åker med andra

+46 70 588 81 75
lars.ohlson@aliby.se
Linkedin

Tobias Linder

Utförsåkning och god mat säger Tobias aldrig nej till. På Aliby är det affärsutveckling och konsultverksamheten som är de primära aktiviteterna.
Uber rating: 4.91

+46 73 074 68 75
tobias.linder@aliby.se
Linkedin

Sonny Stillkvist

Sportklättraren som tar sig upp via väggen och ner med mountainbike. Strategen som ser till att arbetet och projektet inom IT blir både enkelt och spännande. Med Sonnys hjälp klättrar alla mot nya höjder.

+46 70 525 43 43
sonny.stillkvist@aliby.se

Sara Snabb

Hon reser till när och fjärran inklusive Timbuktu, men kommer alltid tillbaka. På Aliby är Sara alltid på helt rätt plats att hjälpa företag att nå sina mål.

+46 73 554 53 65
sara.snabb@aliby.se

Omar Burazerovic

Passionerad flugfiskare och Göteborgs meste (och ödmjukaste) rekryteringskonsult 🙂

+46 72 889 74 41
omar.burazerovic@aliby.se

Linnea Bolinder

Passionerad skidåkerska och rekryteringskonsult som brinner för service och relationer!

+46 73 731 08 99
linnea.bolinder@aliby.se

Marie Wiklund

Marknadsekonom med stor passion för ledarskap och människor. Drygt 20 års erfarenhet från IT branschen i olika ledande roller.

+46 70 215 25 40
marie.wiklund@aliby.se

Erik Fohlin

Fotbollsspelare med stark tro på teamwork och samspelet mellan människa och teknik som kan skapa förutsättningar för framgång och tillväxt i moderna organisationer.

+46 70 048 57 94
erik.fohlin@aliby.se

Henrik Lindberg

Triathleten som också gillar motorcykelkörning både på vägar och i skogen. Han har stor passion för agila metoder och blir alltid lika glad när han får se hur team blir effektivare och trivs bättre tack vare agil transformation.

+46 70 864 69 08
henrik.lindberg@aliby.se

thandi
Thandi Schüler
Ett proffs på IT- och Chefsrekrytering som brinner för hälsa och att få andra runt henne att må bra.

+46 73 074 25 03
thandi.schuler@aliby.se

Hetal Gustafsson
Hetal Gustafsson

Tjej med gröna fingrar som älskar att resa och klättra när tillfällen ges. Hon tror på att när framtiden är osäker har man oändliga möjligheter. Arbeta i team och prestera tillsammans är något hon brinner starkt för.

+46 73 079 36 79
hetal.gustafsson@aliby.se

Hetal Gustafsson
Marlen Axelsson

Optimistisk person med ett stort leende som inte ger sig i varken första, andra eller tredje taget. Brinner för ett modernt ledarskap där hon utmanar status quo.

+46 72 709 69 81
marlen.axelsson@aliby.se

Hetal Gustafsson
Tom Mårdh

Trummis och Agil Coach som brinner för att hitta hållbara lösningar som ger bestående förbättringar för både individ och organisation.

+46 70 990 38 22
tom.mardh@aliby.se

Hetal Gustafsson
Tomas Tikkanen

Musiklyssnare av rang och medioker hantverkare som drivs av att göra världen bättre. Vad passar då bättre än att leda utveckling av digitala tjänster/affärer och att få team att må bra. Då blir väl även världen sakta men säkert bättre?

Holistisk ekonom och systemvetare i grunden som ser människans behov, digital teknik och engagerade team som vägen mot effektiv utveckling.

+46 73-729 66 13

tomas.tikkanen@aliby.se

Petter Knöös

Seglare på sommaren och hockeyspelare på vintern. Med lång erfarenhet och passion för agilt ledarskap vill han skapa värde, glädje och utmana det traditionella ledarskapet.

petter.knoos@aliby.se

Lotten
Lotten Ruff

Aspirerande trädgårdsdesigner som älskar att starta nya projekt och har en Trelloboard fylld med idéer. På Aliby hjälper hon bolag i IT-projekt med nytänkande agil-inspirerade approacher, eftersom omvärlden snabbt ändras behöver vi snabbt kunna haka på.

lotten.ruff@aliby.se