Start / Om oss

We are the pink company

Nästa sektion

Aliby

Vi förser organisationer med agil kompetensförsörjning inom ramen för IT Management och gör det bättre.

I linje med de utmaningar bolag upplever i takt med ökade krav på digitalisering och modern datahantering blir IT Management ett alltmer centralt gränssnitt i organisationer. Utifrån det har vi valt en egen tolkning av begreppet IT Management.

Ett paraply som samlar upp och hanterar krav från marknad, IT, affärsutveckling, produktutveckling, system samt ledning och styrning av organisationer.

Vi har en god förståelse för våra kunder och kandidaters behov, i linje med marknadens utveckling, vilket gör oss framgångsrika i våra rekrytering- och konsulttillsättningar.

Vår övertygelse och vilja är att förbättra upplevelsen och resultatet av specialiserad kompetensförsörjning genom våra konsult-, rekryterings- och projektlösningar.

Vårt WHY

Because we love people and business, in that order and always together

Tillförlitliga

Vi är tillförlitliga, entusiastiska och affärsmässiga och vi har de verktyg som krävs för att ge dig ditt alibi.

Vi investerar i dig som kund och vill att du gör detsamma. Denna investering leder till en ökad kännedom av era behov och ökar därmed vår precision.

Vi har ett tydligt fokus och motionerar hela tiden våra nätverk vilket leder till en effektivare urvalsprocess när vi arbetar med dig.

Vi erbjuder dig tillförlitlig kompetensförsörjning som bygger på transparens i kombination med tydliga mål och beprövade modeller.

Entusiatiska

Vi är hängivna och hittar tillvägagångssätten du inte visste fanns, eller inte trodde var möjligt.

Vi är entusiastiska i det vi gör och vi brinner för delaktighet och kommunikation.

Vi nöjer oss inte med en standardiserad process, utan ser vårt arbete som levande. Då vår tjänst bygger på ett levande arbetssätt som har med människor att göra är vårt arbete alltid agilt.

För oss bygger värdeskapande på glädje- glädjen att skapa resultat mellan människa och människa.

Affärsmässiga

Aliby skapar resultat och trygghet genom att vara konsultativa och affärsmässiga.

Oavsett ditt behov så är vår roll densamma, att förstå ditt behov och skapa rätt förutsättningar för din organisation.

Vi värdesätter kvalitet och är inte rädda för att utmana om vi kan uppnå ett bättre resultat. Varje samarbete, situation och ögonblick ger ett nytt val där vi tar ansvar för att leverera värde som gör alla parter till vinnare.

Vi hedrar ömsesidiga samarbeten där nyckeln är kommunikation och att vara lyhörd för både våra kunder och kandidaters behov.

Vårt team

Är eller vill du bli konsult, kandidat eller kund? Hör av dig direkt till någon av oss för en träff eller promenad.

Du är förstås också välkommen att följa oss på Linkedin och Facebook för att få ta del av det senaste från Aliby.

eric-mannheimer Aliby
Eric Mannheimer

Humanistisk civilekonom med lång erfarenhet av tjänsteförsäljning och ledarskap. Hans röda tråd är människor och affär.
Uber Rating: 4.88

+46 70-629 68 08
eric.mannheimer@aliby.se

michaela-wahlberg Aliby
Michaela Wahlberg

Statsvetaren som skulle rädda världen men med insikten att matchningen mellan människor och skapandet av lösningen var hennes drivkraft.

+46 70-493 48 29
michaela.wahlberg@aliby.se

lars-ohlson Aliby
Lars Ohlson

PA ekonom och före detta elitgymnast. Han har arbetat med rekrytering av specialister och chefer i över 20 år.
Uber Rating: Åker med andra

+46 70588 81 75
lars.ohlson@aliby.se

Tobias_Webb Aliby
Tobias Linder

Utförsåkning och god mat säger Tobias aldrig nej till. På Aliby är det affärsutveckling och konsultverksamheten som är de primära aktiviteterna.
Uber rating: 4.93

+46 73-074 68 75
tobias.linder@aliby.se

Sonny Stillkvist

Sportklättraren som tar sig upp via väggen och ner med mountainbike. Strategen som ser till att arbetet och projektet inom IT blir både enkelt och spännande. Med Sonnys hjälp klättrar alla mot nya höjder.

+46 70-525 43 43
sonny.stillkvist@aliby.se

Sara Snabb

Hon reser till när och fjärran inklusive Timbuktu, men kommer alltid tillbaka. På Aliby är Sara alltid på helt rätt plats att hjälpa företag att nå sina mål.

+46 73-554 53 65
sara.snabb@aliby.se

Omar Burazerovic

Passionerad flugfiskare och Göteborgs meste (och ödmjukaste) rekryteringskonsult 🙂

+46 72-889 74 41
omar.burazerovic@aliby.se

Lina Melén

Positiv globetrotter som har service närmast sitt hjärta och människan i fokus. På Aliby fokuserar Lina på affärsutveckling och konsultverksamheten.

+46 70-727 55 68
lina.melen@aliby.se

Andreas Hamsten

Andreas är nyligen husägare och amatörsnickare och pratar gärna hur olika hemmaprojekt kan lösas. På Aliby är Andreas agil coach med passion att hjälpa individer, team och organisationer att växa och bli bättre. Det är viktigt för Andreas att organisationer är humana, inkluderande och innovativa få då skapar vi de bästa produkterna. 

+46 76-325 50 44
andreas.hamsten@aliby.se

Henrik-Lindberg Aliby
Henrik Lindberg

Triathleten som också gillar motorcykelkörning både på vägar och i skogen. Han har stor passion för agila metoder och blir alltid lika glad när han får se hur team blir effektivare och trivs bättre tack vare agil transformation.

+46 70-864 69 08
henrik.lindberg@aliby.se

Thandi-Webb-Aliby
Thandi Schüler
Ett proffs på IT- och Chefsrekrytering som brinner för hälsa och att få andra runt henne att må bra.

+46 73-074 25 03
thandi.schuler@aliby.se

Hetal Gustafsson
Jimmy Carlsson

En bokmal av rang som drivs av att facilitera värdeskapande förändring, samt att se team och individer växa med uppgiften.

+46 70-573 09 63
jimmy.carlsson@aliby.se

Hetal Gustafsson
Tom Mårdh

Trummis och Agil Coach som brinner för att hitta hållbara lösningar som ger bestående förbättringar för både individ och organisation.

+46 70-990 38 22
tom.mardh@aliby.se

Hetal Gustafsson
Tomas Tikkanen

Musiklyssnare av rang och medioker hantverkare som drivs av att göra världen bättre. Vad passar då bättre än att leda utveckling av digitala tjänster/affärer och att få team att må bra. Då blir väl även världen sakta men säkert bättre?

Holistisk ekonom och systemvetare i grunden som ser människans behov, digital teknik och engagerade team som vägen mot effektiv utveckling.

+46 73-819 01 69​

tomas.tikkanen@aliby.se

Jonas Jaconelli

Handlingskraft och passion för det han gör sammanfattar Jonas. Vare sig det gäller renovering av familjens stuga eller på jobbet där han som agil coach hjälper människor och företag att blomstra.

jonas.jaconelli@aliby.se

Mahlin Standar

Agil coach och handarbetare, alltid med ett eller flera stickprojekt på gång. Att få se individer, team och organisationer växa, utvecklas och samarbeta genom att hitta agila arbetssätt tillsammans är något som motiverar Mahlin. När man jobbar tillsammans kan fantastiska saker hända!   

+46 70-213 76 62
mahlin.standar@aliby.se

Rebecka Modahed

Gillar möjligheten att på Aliby få möjlighet att kombinera rekrytering med talent acquisition, kulturbyggande och kommunikation. Är bra på helhet men förstår vikten av detaljer. Mycket intresserad av människor, framtid och utveckling i olika former.

+46 73-501 23 21
rebecka.modahed@aliby.se