Start / Employer Branding / Interimkonsulter

Interimkonsulter inom Employer Branding & Talent Acquisition

Stöd av en erfaren Employer Branding-konsult på kort eller lång sikt.  

Nästa sektion

Att anlita en interimkonsult

Alibys interimtjänster inom Employer Branding och Talent Acquisition passar dig som snabbt behöver stöd på kort eller lång sikt, men som av olika skäl inte vill eller har möjlighet att anställa en person. Någon i ditt team har valt att gå vidare i karriären, frågorna tar för mycket tid av andra uppdrag eller för dig som ledare, en olycklig sjukskrivning eller andra skäl. Då kan Alibys erfarna konsulter vara en bra lösning för dig. 

Vårt fokus

När du anlitar Alibys interimkonsulter inom Employer Branding kan du räkna med hög kompetens och relevanta erfarenheter. Som interimkonsult ger vi oss snabbt in i din behovsanalys. Att förstå var ditt bolaget har varit, vart det står idag och vart du är på väg. Att ta del av er kultur, era affärsstrategier och långsiktiga planer och övergripande ledarstruktur är helt avgörande för att förstå er och kunna göra ett bra arbete. När du anlitar oss kan du utgå från att vi snabbt sätter oss in i detta baserat på erfarenhet.

Interim ledare inom Employer Branding

Vi kan även erbjuda interimkonsulter inom Employer Branding med ledarerfarenhet. Att leda ett team inom Employer Branding och/eller Talent Acquisition är många gånger en utmaning då en organisation har höga krav på att nå ut till och (gärna snabbt) rekrytera nyckelkompetens, kompetens som ofta är affärskritisk. Det kräver ledarskap och styrning i form av processer och strategier och att ha koll på sin data.

Våra konsulter med ledarerfarenhet kan hjälpa dig genom att snabbt ta över ett befintligt team, alternativt att bygga ett team från start (ofta benämnt som “Inhouse Talent Acquisition”).  

Har du frågor kring interimkonsulter inom Employer Branding?

Våra tjänster

Interimkonsulter Employer Branding 

Behöver du hjälp kort- eller långsiktigt men har inte behovet av att anställa? Läs mer om våra interimlösningar inom EB. 

 

Employer Branding as a service (EBaaS) 

Behöver du stöttning i er Employer Branding-strategi, din karriärsida eller någon som du kan bolla och rådfråga om EB?

Läs mer om vår EBaaS. 

Film och foto och sociala medier

Hur kan du levandegöra den fina kulturen ni har för att attrahera ny kompetens? Aliby kan hjälpa dig med både film och foto med fokus på att lyfta fram dina befintliga medarbetare. Dessutom kan vi hjälpa er med kanalval i sociala medier, och hitta hem i rätt tonalitet. 

Verktyg och system

Det finns många bra verktyg som underlättar hela medarbetarresan, allt från kandidatupplevelse och digitala anställningsavtal och rekryteringssystem. Men vad är rätt för er? Aliby kan hjälpa dig att navigera fram till rätt alternativ.

Kundcase

Våra kunder väljer Aliby för att vi förstår både matchning och organisation. Våra konsulter väljer Aliby för att vi är lyhörda och förstår deras behov, på riktigt.

RTE Konsult

RTE Konsult

Henriks uppdrag var att i rollen som RTE driva det agila releasetåget vidare och...

läs mer
Interim IT-chef

Interim IT-chef

Uppdraget består i att som beställare av IT-drifttjänster säkerställa dessa mot Papyrus...

läs mer
Konfidentiell

Konfidentiell

I denna upphandling och projekt var målet att gå från egen IT-drift och support till en...

läs mer
Interim IT-chef

Interim IT-chef

Beskrivning av Case: Apoex har anlitat Aliby för att tillsätta en interim IT-chef. Eric...

läs mer