Aliby är byggt på tron att 1+1 blir 3. Genom partnerskap med born {digital} blir det 11.

Ambitionen med born är att kombinera det bästa av två världar, behålla det som är unikt för varje företag samtidigt som man ingår i ett ledande nordiskt nätverk av konsultsuperstjärnor. Skapat för att bygga synergier, mellan likasinnade bolag och likasinnade människor. För att inspirera, lära oss av varandra och inte minst för att skapa ett större värde för våra kunder.

“Vi som har byggt Aliby kommer fortsätta att driva vår Rosa linje och vara lika engagerade ägare, om inte mer. Med den stora fördelen är att vi kan hjälpa våra kunder både djupare och bredare”. säger en av grundarna Eric Mannheimer.

Så när du funderar på vad AI kan göra för er, tänk Aliby, för vi kopplar då in Eghed. När du ser att ni behöver ett utvecklingsteam av rang, tänk Aliby, för vi är kompisar med Queenslab. När du ser ett behov av att sätta en ny UX strategi, tänk Aliby, för vi har MUM. Och det är bara några av godbitarna i born kakan.

 

Om born {digital}

born {digital} är en noga utvald grupp av nordiska specialistkonsultföretag som accelereras av Amp Eleven som delägare. Amp Eleven är grundat av bla serieentreprenörerna Johan Sköld och Henrik Lie-Nielsen. För närvarande består born {digital} av 11 unika konsultföretag med egen identitet och varumärke, tjänsteerbjudande och marknadsnärvaro.

Det primära målet med born {digital} är att stödja företag inom borns ekosystem i att nå sina mål och ambitioner.

Kort sagt är born {digital} en dedikerad ägarstruktur för konsultföretag med syftet att stödja vart och ett av företagen i deras fortsatta tillväxt och utveckling.

Vill du veta mer om hur detta kan gynna dig som kund, konsult och kandidat, hör av dig till Eric Mannheimer på 0706-296808 alt eric.mannheimer@aliby.se

Läs mer om born digital här