Vi hade i fredags förra veckan glädjen att välkomna Jimmy till Aliby.

Jimmy fick en alldeles speciell start då han fick komma in i vårt härliga gäng genom Alibys sommarfest första dagen. Att börja nytt genom en konferens och fest kan vara både skrämmande och roligt! Vi hoppas såklart på det senare 😊

Så, Jimmy – Vad tyckte du om den annorlunda första dagen på jobbet?

Det var en perfekt första dag på jobbet! Det är en ynnest att dag ett få träffa och lära känna sina nya kollegor under avslappnade former.

Vad är din expertis?

Jag drivs av att facilitera värdefull förändring, om det så gäller produkter, processer eller organisationer och team. Genom åren har jag haft förmånen att utöva detta i en rad olika roller, såsom utvecklare, buiness analyst, produktägare och på senare tid agil coach.

Varför valde du Aliby?

Jag valde Aliby för att bolagets värderingar matchade mina egna, och jag fick en bra känsla att teamet faktiskt jobbar för att leva upp till sina högt uppsatta ambitioner varje gång jag diskuterade med någon av mina nya kolleger.

Varmt välkommen till Aliby Jimmy! 🚀