Aliby fortsätter att växa och vi är otroligt glada och stola över att få välkomna vårt senaste tillskott ✪ Carolina Emanuelson. Carolina har det senaste 10 åren jobbat med kompetensförsörjning som innefattar både Employer Branding och rekrytering med fokus på tech. Vi fångade givetvis upp henne för att ställa nyfikna frågor om varför hon valt att börja hos Aliby.

Varmt välkommen till Aliby, vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

För mig var det viktigt att mina och Alibys värderingar och kultur överensstämde med varandra. Med det som grundläggande förutsättning finns det mycket jag ser fram emot. Framförallt allt att jag i min roll som konsult kommer få möjligheten att befinna mig i olika kontexter och sammanhang och göra det jag tycker är både intressant men också allra roligast, arbeta med strategisk kompetensförsörjning utifrån företag och organisationers olika förutsättningar och utmaningar.

Vilka erfarenheter tar du med dig i din nya roll?

Jag är helt övertygad om att min bredd inom kompetensförsörjning kommer komma väl till användning. Jag har arbetat med samtliga delar inom TM, från att attrahera till rekrytera, behålla och avsluta. Dessutom har jag gjort det inom olika verksamheter från vilka jag har dragit en massa lärdom. Talangmarknades utveckling har jag aktivt följt under lång tid och kunskapen om denna är jag helt övertygad om kommer att vara värdefull i min roll på Aliby.

Hur kommer det sig att du valde att börja hos Aliby?

För mig var valet av bolag lätt. Värderingar och kultur var en perfect match med mina egna. Samtliga personer som jag har hunnit träffa eller som jag har pratat med under rekryteringsprocessen är en tydlig avspegling av det man förmedlar.

Varmt välkommen till Aliby, det känns fantastiskt att ha dig ombord.