Vi fick ganska nyligen tillskott på aliby genom bästa Mathilda Norrlund! Varmt välkommen till aliby Mathilda!

Vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?
Jag ser fram emot att i min roll som konsultande produktägare få möjlighet att hjälpa olika företag att skapa värde för deras produkter och värdeflöden. Att få göra det jag tycker är allra roligast att vara bryggan mellan utvecklingsteam, affären och kunden för att prioritera att företaget lägger krut på det som skapar mest värde för kund.

Vad har du gjort tidigare?
Under mina 15 år i arbetslivet har jag jobbat med affärs- och produktutveckling i ledande positioner. De senast 5,5 åren som produktägare där jag hjälpt Västtrafik att bland annat bygga tjänster som ska göra det lättare för skolungdomar och företag att resa hållbart.

Vilka erfarenheter tar du med dig i din nya roll?
Jag är övertygad om att min bredd inom projekt- och produktledning kommer att komma väl till användning. Jag har en förmåga att balansera kundbehov, interna behov och möjligheter med tekniken och tydligt kommunicera dessa till berörda stakeholders.

Varmt välkommen Mathilda! 🚀