Idag välkomnar vi Mahlin till oss på Aliby!

Så kul att vi får ytterligare än superduktig agil coach som kollega! Det ska bli spännande att både jobba med, läras av och utveckla Aliby tillsammans med Mahlin som har flera års erfarenhet av coaching och har flera certifieringar som är värdefulla på området, exempelvis SAFe (SPC), LeSS, Agile HR.

Mahlin ansluter sig till vårt team med konsulter i Göteborg idag den 1 mars.

Så Mahlin, kul att du valt att jobba på Aliby, vad är den största anledningen till att du valde oss och vad ser du framför dig kommande år?

Det som lockade med Aliby är alla trevliga människor som jag träffat så här långt och de värderingar som Aliby står för! Att sätta människorna först för att kunna göra affär passar väl in med det som jag som agil coach eftersträvar. Kommande år ser jag fram emot att fortsätta jobba vidare tillsammans med de jag jobbar med på uppdraget, att skapa värde i en organisation där alla mår bra. Sen så klart att få lära känna alla som jobbar på Aliby och tillsammans med dem få utveckla Aliby. Jag ser fram emot ett spännande och utmanande år!

Och vem kan motstå ”Becuase we love people and business, in that order and always together”?!

Välkommen Mahlin! 🌟🌷☀

Kontaktuppgifter till Mahlin och alla oss andra på Aliby hittar du här.