I tider med stark tillväxt och utveckling i vårt rosa företag går det inte bara växa med duktiga konsulter, vi behöver också bli starkare i vårt affärsmannaskap. Vi investerar i vår ambition med att synas, höras, göra skillnad genom att utveckla och bygga strategiskt långsiktiga affärer och relationer. I vår riktigt spännande satsning har vi fått en ordentlig förstärkning i ingen mindre än Jeanette Milner.

Jeanette har mer än 20 års erfarenhet av försäljningsledning och att leda i förändring för att hjälpa andra att utvecklas mot nya utmanande mål. Jeanette kommer att fokusera på hela vårt erbjudande såsom konsulterbjudande med specialister inom Agila metoder, Sourcing Management, ERP och verksamhetsprojekt.

Jeanette, vad såg du hos Aliby och vad ser du fram emot mest i dina nya utmaningar?

Aliby sätter människorna i första rummet i allt! Det är oerhört viktigt för mig i mitt ledarskap. Aliby som bolag befinner sig också i ett för mig mycket inspirerande läge utifrån dess fortsatta utvecklingsresa där jag vill vara med och bygga vidare. På Aliby finns en genuin glädje, så mycket omtanke och en stor passion spirar genom alla fantastiskt kompetenta människor. Det är också alldeles tydligt att viljan och inte minst modet finns för att man lever efter ”våga för att vinna”, som lever i högsta grad genom att investera i mig och min affärsroll i Aliby. Jag vill verka i ett företag som utmanar sig själva, och lever i förändring för att skapa utveckling för både människorna och företaget som helhet på alldeles unikt sätt. 

Jag ser fram emot att få vara en del av ett fantastiskt företag, där det välkomnas att bidra min passion, kreativitet, och mitt affärsmannaskap. Jag vill vara med och skapa den fortsatta utvecklingen såväl strategiskt, affärsmässigt, och genom mitt ledarskap. 

Vi ser fram emot spännande resa framåt och hälsar Jeanette varmt välkommen till Aliby!