Vi fyller på med ytterligare en agil coach och vår ambition om att bli ledande inom agil coaching fortsätter.

Jonas har mer än 20 års erfarenhet inom it och agil coaching / förändringsledning och hjälper både stora och små organisationer att utvecklas och växa. Han är certifierad i SAFe Program Consultant, utbildar i hela det agila spektrat, både i dess roller men också hur du arbetar som mest effektivt och värdeskapande. Han coachar ledare och teamen och med sitt empatiska, skarpa tydliga sätt skapar han stor framgång och stort värde i de organisationer han verkar i.

Hur kom det sig att du valde Aliby Jonas?

Jag valde Aliby för att ni ser människan och förstår värdet av att driva ett bolag agilt. Er ambition om att bli ledande inom agil coaching visar på de möjligheter som skapas och finns i bolaget. Ni har dessutom redan god kompetens inom området och jag tror och trivs i en miljö där jag både kan dela med mig av min kunskap, få kunskap samt att sprida den vidare både i interna och externa nätverk. Det skapar magi!

Vi är otroligt glada att ha Jonas med i vårt gäng. Varmt välkommen till oss!

Kontaktuppgifter till Jonas hittar du här.