Lotten

Aliby har idag nöjet att presentera en ny kollega i gänget. Vi är stolta att få välkomna Lotten Ruff. Lotten kommer att med Göteborg som hemmabas jobba med affärsutveckling och rådgivning inom ERP-området.

Lotten är en riktig ”people person” som har haft en bred och varierande mix av roller, exempelvis projektledare, service manager och processutvecklare, ofta i komplexa stakeholderorganisationer och agila kontexter. Hon har stor vana av att arbeta mellan IT och verksamhet, underlätta kommunikation och ser till att rätt saker händer. Att ta fram strategier och framförallt genomföra dem är del av hennes starka sidor. Lotten är en mycket engagerad person med ett involverande och demokratiskt ledarskap. Något hon alltid är uppskattad för är sin ’det löser vi’-attityd! Lotten kommer att starta upp hos Aliby med ett nytt projekt hos en av våra kunder.

Så Lotten, Vad skulle du säga är den främsta anledningen till att du valde Aliby för ditt nästa äventyr?

För mig kändes Alibys värderingar helt rätt. Det känns som ett genuint bolag, de människor jag pratat med hittills har gett en fantastisk känsla och jag kände mig välkommen från första mötet. Aliby som bolag är dessutom tillräckligt stort för att vara kraftfullt, leverera bra kompetenser och genomföra leveranser tillsammans, och samtidigt tillräckligt litet för att ha den gemenskapen och tillhörigheten. Jag är otroligt taggad på att ta det här klivet, det kommer bli en fantastisk höst 🙂

Kontaktuppgifter till Lotten hittar du här.