Vi har nöjet att välkomna Marlen Axelsson till Aliby. Behöver ni hjälp med er digitala transformation är Marlen en klippa på att leda agil förändring och få människor att nå nya höjder.

Marlen har mer än 15 års erfarenhet från IT- och Telekom-branschen. Hon har erfarenhet från olika förändringsledarroller allt från projekt- & programledning och RTE till enhetschef. Marlen har erfarenhet av olika ramverk såsom ITIL, PPS, SAFe samt modernt agilt arbetssätt.
En av Marlens starka sidor är hennes energi och driv där hon ständigt utmanar för att skapa engagemang och förändring

Varför Aliby?
Alibys värderingar där både affären och människan står i fokus är unikt men också värdefullt och nyttigt. Att se människan, förstå potentialen som finns samt erbjuda kunden det som passar bäst, det är empatiskt ledarskap. Jag ser fram mot att driva Alibys business framåt både internt och för Alibys kunder.

Kontakt:

marlen.axelsson@aliby.se
072-709 69 81