Vi är väldigt glada över att Tom Mårdh valt att komma till Aliby. Tom är ytterligare ett av proffsen som ansluter sig till vårt växande gäng på området agilt ledarskap och organisation, ett värdefullt tillskott i Alibys ambition om att bli bäst på agil coachning. Tom har över 25 års erfarenhet inom it och 10 års erfarenhet av agil coachning i komplexa projekt och stora organisationer. Tom är dessutom certifierad SAFe Program Consultant som i kombination med hans breda erfarenhet innebär att han har de bästa förutsättningarna för att med coaching och utbildning hjälpa till med såväl som att ta fram strategi och att utveckla ert framtida agila arbetssätt oavsett om SAFe-ramverket används eller ej.

Så, Tom, vad var en bidragande anledning till att du valde att ansluta dig till gänget på Aliby?

Jag valde Aliby för att de är ambitiösa, tror på teamleverans och nätverkande samt erbjuder en dynamisk och inspirerande miljö. Detta är en fantastiskt bra grund för det som jag brinner för;  att hitta hållbara lösningar som ger bestående förbättring för både individ och organisation.

Varmt välkommen Tom!

Kontakt:

tom.mardh@aliby.se
070-990 38 22