Nu har vi fått ytterligare förstärkning på Aliby. Vi är stolta att få presentera Hetal Gustafsson som ny i konsultgänget. Hetal började hos oss förra veckan och vill man ha hennes hjälp är det bara att ställa sig i kö. Hennes främsta grenar är projektledning, IT och ERP där hon behärskar såväl tekniken som affärsprocesserna.

Plattformar och system där Hetal drivit projekt är bland annat på Dynamics, SAP och Monitor, i Sverige och andra delar av världen.
Hetal bor och utgår från Göteborg och på frågan ”varför Aliby” svarar Hetal så här:

Svaret är mycket enkelt – Alibys arbetssätt och värderingar lockade mig samt deras Why ”Because we love people and business” och i den ordningen 🙂 Jag valde Aliby eftersom det kändes som rätt konsultbolag att gå vidare med i min karriär. Jag märkte också direkt att de inte bara värdesätter personens kompetens utan även fokuserar fullt på individerna.

Välkommen Hetal!

Kontakt:

hetal.gustafsson@aliby.se

073-079 36 79

Hetal Gustafsson