Den 25:e smäller det! Då får vi nämligen ombord ännu en stjärna till teamet i Göteborg!

Aliby kan stolt berätta att vi anställt ytterligare en fantastiskt Rosa medarbetare- Hon har arbetat med IT- och chefs rekrytering i många år, hon brinner för hälsa och att få andra runt henne att må bra. Kort och gott alla de beståndsdelar som en framgångsrik Alibyare besitter och mycket därtill!

Många av er i Göteborg känner henne redan, hon heter Thandi Schüler och så här tycker hon om att börja jobba på Aliby:

”Jag valde Aliby för deras arbetssätt och värderingar speglar mina värderingar. Jag har ett stort intresse för människor, försäljning och kundnytta och ser det som en självklarhet att företag gör lönsamma affärer genom kompetensförsörjning.

Jag trivs väldigt bra när jag får arbeta med att växla mellan operativa och strategiska uppgifter, där jag får utveckla både affärer och människor.

Alibys why säger allt och jag kunde inte sagt det bättre själv!

”Because we love people and business, in that order and always together”

Kontakta mig gärna så diskuterar vi vad jag och Aliby kan göra för ditt företag!

/Thandi

 

 

 

 

 

Kontakt:

thandi.schuler@aliby.se

0730-742503