Vem har råd att pausa digitalisering?

Digitalisering har varit ett ämne som många inom både offentlig och privat sektor varit medvetna om att de ”borde” prioritera och investera i för att vara effektiva och moderna. Tills det för ett halvår sedan inte längre blev något att skjuta på framtiden, en pandemi fick ta beslutet åt oss. Vi blev helt enkelt tvungna att anpassa oss till den digitala världen och arbeta digitalt på ett helt annat sätt än tidigare. Bolag har inte råd att inte investera i IT och den säkerhet som krävs blir vår slutsats.

Men hur gör man det och vad har din organisation för förutsättningar. Har ni systemstöd som räcker? Är säkerheten tillräcklig? Är era partners rätt för den snabba omställning ni går igenom?

Små barn små problem sägs det, samma kan appliceras på bolag. Vi själva är en rätt liten spelare och att ställa om går fort. Många av våra kunder är stora och där svänger man inte lika fort.

Aliby har sen i mars hjälpt många kunder ställa om och hitta rätt kompetens för den omställningen.

För att fatta strategiskt smarta beslut krävs det kunskap. Kunskap och erfarenhet går som tur är att rekrytera och där kan Aliby bli din partner, både för dig som vill jobba med något nytt eller om du behöver anställa kompetensen eller anlita en konsult.

Vi ser vilken nytta vi medför och vill hjälpa fler så hör gärna av dig till oss så bollar vi gärna era utmaningar och kanske kan vi hjälpa till på något sätt.

/Linnea Bolinder
https://aliby.se/rekrytering/

+46 73- 731 08 99

Linnea.Bolinder@aliby.se