En tid innan Corona slog till så anställde vi en ny stjärna till vår verksamhet i Stockholm. En rolig utmaning att få onboarda en nyanställd helt digitalt. Stjärnan är ingen mindre än Linnea Bolinder och här får ni höra vem hon är och varför hon valde att gå till The pink company!

Linnea, vem är du?

Jag är en positiv och lyhörd person som tror att man kommer långt på teamwork och vilja. Jag är en person som gillar utmaningar men främst av att skapa resultat, genom en nöjd kund eller kandidat, det är en superhärlig känsla!

Vad har du gjort innan detta?

Den rosa tråden i min karriär består av service och relationer, vilket också är något jag brinner för. Jag började jobba på Siba innan det var dags att testa vingarna och engelskan för ett halvår som Aupair i Sydney. Därefter började jag jobba på körkortsavdelningen på Transportstyrelsen med handläggning och kundtjänst. Vidare läste jag Beteendevetenskap på Örebro Universitet, där jag också har mina rötter. Därefter fick jag jobb på SJR IT, en del av SJR-koncernen. På SJR fick jag möjlighet att lära mig och testa på det mesta inom rekrytering och konsultaffären på både SJR och Ogunsen, och jag landade i att IT-rekrytering är det jag vill fortsätta utvecklas inom.

Varför valde du att gå till Aliby?

Aliby är för mig ett nyfiket och professionellt bolag med en fin gemenskap, detta är avgörande för hur jag trivs på en arbetsplats. Bolagets WHY tycker jag stämmer med min syn på rekrytering – Because we love people & business, in that order and always together, vilket också är en viktig del för att både vilja driva sig själv och bolaget framåt.

 

Varför jobbar du med rekrytering?

Jag har ett stort intresse för människor och eftersom jobbet är en väldigt stor del av våra liv gör det rekrytering till ett viktigt jobb. Varje möte med kandidat eller kund är unikt och lärorikt vilket gör det så fantastiskt kul!

 

Vad gör du när du inte jobbar?

Träning och umgås med nära och kära är något jag prioriterar högt på min fritid, när det är vinter är jag helst i skidbacken eller i skidspåret.

Vi ses/ Linnea

0737-31 08 99, linnea.Bolinder@aliby.se

 

Hör gärna av er till Aliby om ni vill diskutera er organisations utmaningar, Eric Mannheimer 0706-296808 alt eric.mannheimer@aliby.se