Vi bjuder på 10 kostnadsfria dagar när ni anlitar våra konsulter och vid uppstart av en rekrytering tar vi bort startarvodet.

För att vi är The Pink Company!

För oss är färgen rosa förknippat med människan och positiva ord som tillit och optimism. Det är just människor och dess optimism som kommer att to oss ur den situation som råder, det är vi säkra på. För att lyckas med det behövs möjligheter. Vi vill ge er organisation möjligheten att fortsätta bygga ert företag. Vi ger er en möjlighet att göra det lite mer kostnadsmedvetet.

Vi vet att det finns bolag där ute som behöver anställa, men att kostnader är svårare att motivera just nu.

Vi vill ta vårt ansvar och hålla hjulen rullande, så under tre månader tar vi bort startarvodet på våra rekryteringar och kopplat till vår konsultaffär så bjuder vi på de tio första dagarna konsulten jobbar för er. Det tycker vi är Rosa och hoppas du känner samma!

 

 

 

 

 

Ta gärna kontakt med oss så diskuterar vi just ert behov:

Eric Mannheimer, 0706-296808 alt Eric.mannheimer@aliby.se

www.aliby.se