Mitt i allt mörker och de svåra utmaningar vi möter är det oerhört centralt att inte sluta leda. Leda bolag, leda individer, leda förändring och leda sig själv!

Idag lanserar vi vår nya webb och grafiska profil. Den bygger på rosa. För oss är färgen rosa förknippat med människan och positiva ord som tillit och optimism. Det är just människor som kommer att to oss ur den här krisen, precis som i alla före denna.

 

 

Varför rosa och varför Aliby?

Alibys grundare bröt sig loss från vad de tyckte var ett föråldrat sätt att arbeta med kompetensförsörjning. Allt värderades utifrån KPI’er och affären var alltid överordnad personen.

Detta rimmade inte med de personliga värderingarna. Inget man själv kunde stå för. Drömmen om att starta något eget som rimmade med de personliga värderingarna föddes. Att skapa ett bolag där människan är viktigast och där man tar till vara på varje kollegas ambitioner, idéer och drömmar. Ett bolag där medarbetarnas totala ambition blir bolagets ambition och där alla genom kollektivt ansvar bidrar till att nå ambitionen. En plats där det är kul, där man mår bra och där man får stöd och kamratskap. Kompetensförsörjning handlar om personer och vad de kan åstadkomma och det var hög tid att vända på gamla synsätt.

Vi satte vårt eget Why som tydligt signalerade detta.

Because we love people and business, in that order and always together.

En process, oavsett konsult eller anställning, måste utgå från personerna, den som rekryterar, kandidater och kunden! Ser vi till alla inblandades behov så blir det per automatik den bästa affären. Det skapar även en kontinuitet med återkommande kunder, kandidater och konsulter. Vi vill skapa ett sunt kretslopp där människan är i fokus, alltid!

Vi har anpassat detta synsätt i vårt företag och arbetar med ett kollektivt ansvar där alla leder oss framåt. Vi vill utmana gamla strukturer och arbetssätt. Skapa utrymme åt människor att få växa utifrån den man är och skapa en kultur med frihet, ansvar och delaktighet. På Aliby är alla ledare där vi gemensamt tar kollektivt ansvar för vår utveckling och framgång.

Aliby möter människan och ser personen. Utifrån det skapar vi långsiktiga relationer, förtroende och framgångsrika affärer. Med människan i fokus och djup förståelse för organisationernas behov har vi skapat en lönsam affär sen dag ett!!

Detta för oss är att vara rosa!

Välkommen till Aliby 3.0 och ge oss gärna förtroendet att hjälpa er hitta rätt människa och förmåga till din organisation för fortsatt gemensamt ansvar:)

/ Aliby