Posts

Nyheter till våra Associerade konsulter

Aliby vill ju att det ska vara lätt för konsulterna i vårt nätverk. Oavsett före, under och efter uppdrag ska du kunna använda oss som stöd och kunna nyttja de erbjudanden och rabatter som vi själv använder. Vi växer primärt organiskt men också genom vårt nätverk. Som Associerad konsult har du möjlighet att fortsätta vara egenföretagare och behålla förmånerna, som i ett större sammanhang.

I förra nyhetsbrevet informerade jag om att Aliby upphandlat nettolösningar för pensioner och försäkringar som du som egenföretagare kan avropa hos vår partner Optimal Advice. Här kommer två nya erbjudanden till dig.

Hur och var vill du jobba? – Co-working koncept

Nyhet från och med juni är att du kan välja att sitta med oss på våra orter i Göteborg, Stockholm och Malmö.

 • Du kanske är mellan uppdrag och söker nytt, tillsammans kan vi lösa nya attraktiva kunder och projekt.
 • Du har uppdrag på distans och vill komma hemifrån en stund.

Du är oavsett alltid välkommen in på kaffe och pratstund!

Medlemskap från 995:-/månad inklusive:

 • Intressanta föreläsningar och seminarier
 • Lounge och reception
 • Säkert och tillgängligt Wifi
 • Kaffe och varma drycker
 • Skrivare
 • 30% rabatt på mötesrum
 • Fullservice
 • Access till övriga Workspaces på våra orter och snart även på Arlanda.
 • I Göteborg även: Solterrass och pingisbord 😊

 

Ekonomi och redovisning för dig som egen företagare

Nyhet nummer två är att vi tillsammans med vår ekonomipartner tagit fram ett paketerbjudande för dig som egenföretagare.

Vissa väljer att göra allt själva med de smarta webbtjänster som finns idag för redovisning och hos Skatteverket medan andra vill ha en mer personlig hjälp som gör det löpande arbetet med minimal egen insats. För dig som siktar på det sistnämnda så finns alltså möjlighet till ett erbjudande där löpande redovisning, betalningar, löner, moms-, årsredovisning och deklarationer ingår till ett fast pris per månad. Du får då personlig hjälp och rådgivning och behöver inte tänka på deadlines i deklarationen eller licenser för ekonomitjänster.

Ha det fint!

Registrera dig för att ta emot information och nyheter från Aliby

Kommentarer är stängda för denna post...