Posts

Vikten av rätt kompetens

Att rekrytera rätt medarbetare eller anlita rätt konsult för att nå tillväxt, möta sin strategi eller kort och gott för att överleva som bolag är viktigt- alla vet det – men långt ifrån alla har rätt recept på att lyckas. 

Aliby har gjort det till sitt kall att alltid överleverera för att lösa just detta åt sina kunder – vi gör det med utgångspunkt från vårt WHY:

-Because we love people and business, in that order and always together.

För att lyckas med detta – i en tid då transformation och digitalisering präglar alla organisationer krävs inte bara kunskap och snabbhet, det kräver förståelse, förståelse för hur kandidater och konsulter tänker och hur de vill arbeta. Alla vet att det är kandidaternas marknad, men alla vet inte vad det innebär och hur man kompetensförsörjer utifrån det.
Utifrån detta valde vi att använda en logga som påminner om Sputnik. Sputnik betyder färdkamrat på ryska- och det är det Aliby är, för kunder, kandidater och konsulter- vi är med hela vägen och förstår hur man är det.
Nedan finner du ett par artiklar som vi finner relevanta för detta tema och som vi hoppas väcker din nyfikenhet.
Summering av Alibys 2017
Nytt samarbete med Green Cargo AB
Vad Aliby är bäst på
Alibys konsultsatsning

Om du tror att Aliby kan vara rätt för din organisations transformation, hör gärna av dig till oss.

Eric Mannheimer
Grundare och CEO Aliby Gruppen

Kommentarer är stängda för denna post...