Posts

Aliby rekrytering intar Göteborg

Paula Olinder, Senior rekryteringskonsult och ansvarig för expansionen i Göteborg

Vi har inte bara glädjen att introducera Alibys nya stjärnrekryterare, Paula Olinder, tillskottet innebär även att vår rekryteringsaffär tar fäste i Göteborg. Som Göteborgare säger jag som Fylking brukar säga- äntligen!

Göteborg är Sveriges andra största stad och har otroligt många intressanta företag -för Alibys del finns det stora affärsmöjligheter här. Vi har sedan tidigare etablerat vår konsultaffär här och genom att ha vårt andra ben, rekrytering, representerat kan vi utvinna stora synergier. Inte bara mellan våra affärer utan framför allt för våra kunder och kandidater. Kompetensförsörjning handlar om att hjälpa kund och kandidat med det som behövs- därav vikten att ha både rekrytering och konsulttjänster.

 

Paulas bakgrund

Under Paulas ledning kommer vi nu att växa vår rekryteringsaffär i Göteborg och hennes bakgrund kan inte vara mer passande för detta.

I kombination med studier inom bla marknadsföring och språk utgick Paulas tidiga erfarenheter ifrån landslagsmeriterade och framgångsrika år från basketplanen.

Den avgörande vetskapen som lagkapten består i att i rätt lägen och på rätt sätt disponera huvud, hjärta och fötter. Under sina yrkesverksamma år inom sälj, ledning och rekrytering har dessa insikter tillämpats flitigt.

Paula jobbar hårt, passionerat och försöker alltid ligga steget före. En Alibyare helt enkelt.

 

Varmt välkommen Paula och grattis Aliby!

För kontakt med Paula:

paula.olinder@aliby.se

+46 709 197556

 

Relaterade länkar

Att rekrytera IT Management

Aliby summerar 2017

Vad är Aliby bäst på?

1 miljard digitala nomader

 

/Eric Mannheimer, CEO och grundare Aliby

Kommentarer är stängda för denna post...