Executive search – rekrytering till chefsjobb

Att arbeta med chefsrekrytering kan tyckas läskigt idag, lite som jag försöker visualisera med omslagsbilden. En produkt som en gång ansågs ärofylld, prestigefull och exklusiv, men som fått mossa och rost på sin fina yta. Ni som har hängt med i de senaste svängarna kring chefsrekrytering i Sverige förstår vad jag menar.

Det kommer nog inte som en överraskning att Aliby gör även rekrytering av chefer annorlunda. Vi är inte rostiga och vi är inte mossiga, vi är inte heller billiga utan anpassar vad vi anser vara rätt priser för det som efterfrågas. Rätt pris för att kartlägga, identifiera och säkerställa att rätt individer hamnar på rätt nivå, där de gör skillnad.

Varför skall man då välja Aliby för en chefsrekrytering? Ett svar på den frågan är för att vi har jobbat med chefer i väldigt många år. Chefer är våra beställare såväl som våra kandidater och vi förstår hur de tänker och vad de behöver. Vi har absolut rekryterat fler specialister än vad vi rekryterat chefer – vilket bara är positivt, det betyder att vi förstår vad cheferna efterfrågar och hur de tänker när de bygger sina organisationer.

Att leda och att chefa är två olika saker men det går jag inte in på just nu, det får bli ett eget inlägg. Vad jag däremot vill gå in på är att vi förstår hur man leder en organisation in i en framgångsrik framtid. Oavsett om det handlar om digitalisering eller annan “ing” så vet vi vad som krävs av bra ledare OCH av bra chefer.

Hör av dig om du är intresserad av vår hjälp.

Med omtanke,

Eric Mannheimer

+46 706 29 68 08

eric.mannheimer@aliby.se