Posts

1 miljard digitala nomader

Om 20 år har vi 1 miljard digitala nomader i världen– och jag är en av dem.

En mkt intressant artikel jag ramlade över på Linkedin stipulerar just detta;  År 2035 förutspås att det kommer finnas 1 miljard digitala nomader. Personligen, I like it! Frihet är viktigt för mig- frihet att själva få välja vad, hur och var man vill göra ngt. Att designa sitt eget liv helt enkelt.

https://levels.io/future-of-digital-nomads/

Artikeln verkar dessutom vara författad av en millenial vilket bara gör den mer intressant.

Jag och min fru har valt att designa våra egna liv- i år fick vi vårt första barn, jag startade mitt första bolag och som familj valde vi att flytta till Berlin…utan att ha jobb här.

Givet att vi kommer från landet lagom så trodde jag att detta skulle leda till höjda ögonbryn och frågor som, varför då? Hur ska det gå? Ni har ju ett litet barn, då kan man väl inte flytta utomlands etc.

Till min enorma glädje så blev det tvärtom i de flesta fallen, vi blev nyligen utsedda (på en nyårsmiddag förvisso) till årets inspirationspar som vågar gå sin väg! Tack säger jag- och, kör du också.

Det är så många som inte vågar följa sina önskningar och drömmar. Så mkt positiv kraft som förblir inlåst. Min önskan för 2017 är att fler i min närhet vågar ta steget och designa sitt liv så som de vill ha det. För helt ärligt, varför skall ngn annan få designa ditt liv. Vi har ju kämpat hårt för vår frihet och  demokrati!

Mitt mål i arbetslivet är enkelt- att skapa rätt förutsättningar för mig själv och andra med hjälp av digitalisering och glädje.

Låt 2017 inspirera oss och bli ett lika magiskt år som 2016.

Lycka till,

Eric Mannheimer

Levnadsglad entreprenör med fötterna i Stockholm och Berlin och kanske snart ngn annanstans, vem vet.

Kommentarer är stängda för denna post...